Kattryd

Direktlänk till inlägg 10 maj 2012

Äppelkalas

Av Camilla - 10 maj 2012 15:16

 


Hipp hipp hurra....det är Nisses födelsedag och det firar vi här på ett regnigt Kattryd med Äppelkalas, för just äpplen det är Nisses favoritgodis (mat)...han skulle nog kunna leva på äpplen om han fick...hm. En liten rolig historia om hur glupsk han egentligen är när det gäller äpplen det var när jag gav honom en halv skalad potiatis och han trodde det var ett äpple och lika fort som han fick in potatisen i munnen lika fort kom den tillbaka ut....han riktigt spottade ut den och tittade sen på mig att "va va de för skit" du tryckte in i munnen på mig...haha precis så glupsk ska man inte vara...hehehe!!!
Nisse som fyller 22 år är en glad pensionär som vi gläds åt att ha här på Kattryd varje dag, en sån glädje som denna lilla vackra häst sprider det är få förunnat....må han få leva uti hundrade ååååår....hurra hurra hurra!!!!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fia

10 maj 2012 19:38

Hej. Grattis Nisse lelle. Jag fyllde i måndags hälsar Buggen. Det är jag som har koskräck, det kommer du kanske ihåg. Jag fyllde igår , hälsa honom det hojtar lawish:::)

 
Ingen bild

Nisse

10 maj 2012 21:14

Tackar tackar...många majbarn e de...grattis tillbaka!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se