Kattryd

Direktlänk till inlägg 27 april 2012

Efterlysning....

Av Camilla - 27 april 2012 06:36  Aaaah det är fredag och veckan sprang iväg igen...meeen vart är våren?!?! Fullspäckat som vanligt är det men nu väntar det lååånghelg med klämdag...det gillar jag skarpt för det blir fem dagars ledighet....iiiiih och det är läge att åka till Glommen och rida på stranden, den vackra vita är redo att få åka på ävenyr och göra det han älskar mest....springa vid havet!! Han fick vårbada häromdagen och det tyckte han väl var sådär men efter två flaskor såpa och tre kilo päls som lossnat så fanns det en VIT springare därinunder allt det bruna...  


 

 Herr Brun har varit lite ajaj i foten men är efter lite längre vila helt ok igen, igår fick han gå ut och skritta på lite hårt underlag och det var en jetmotor laddad....bakbenen var som propeller och matte kunde knappt sitta kvar i sadeln då det skuttades och hoppades mest hela tiden....tänk va lite vila kan göra!!! Lite långsamt sätter vi igång igen och snart tycker vi nog att värmen ska komma för matte är väldigt sugen på terrängträning....en ny stock ligger på gärdet och väntar såååå kom nu våren!!!


 

 Busigaste vovvarna och matte blir gräsänkor idag då husse ska ut på resa...meeen va ska vi göra med all egentid??? Hm....får nog fundera på det...eller just det....jag har ju fullt med att bygga hemsida till Änglahoppet och efterlyser lite ponnybilder.....så om du har någon fin bild så maila den gärna till mig på Kattryd....nu önskar jag dig och dina nära en härligt lång helg och hoppas även ni som jag får lite ledigt.....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Majsan

27 april 2012 06:55

Skön helg bästa Milla :)

 
Ingen bild

Stina

27 april 2012 10:06

Fina Nisse, ser härligt ut att rida i vattnet,
ha det fint!
:) S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se