Kattryd

Direktlänk till inlägg 28 mars 2012

Härliga onsdag...

Av Camilla - 28 mars 2012 10:32

 


Ja jag vet att det va ett tag sen jag bloggade men tiden rinner iväg och det är ju vååår...då blir det inte mycket tid till att sitta inne, vårbruket är igång och traktorn går varm, vilket gör att Husse är glad och lycklig...:) Hästarna går nakenfisar i hagarna och det är bara mars...helt crazy men väldigt skönt. Allt blir så mycket enklare och roligare när det är sånt här väder, livet e gött!!! Igår hoppträna vi på ridbanan och det var vaaarmt ute, precis som en sommarkväll i juni...underbart! Lilla Muffins fick hoppa med de stora pållarna och det gjorde hon riktigt bra, lite fort gick det kanske men hon suger bra på hinder och det är bra... :)). Ledig onsdag idag och jag ska bara vara hela dagen, gå och "pula" lite som det heter, klappa på pållarna, gå en liten promenad med mina små trollungar....ja det blir en soft dag, lite krumilurträning senare i eftermiddag med Herr Brun förgyller nog denna dagen, önskar er alla en härlig dag och va rädd om varann....tjingeling!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

28 mars 2012 18:11

Nu trivs väl Magnus...hahaha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se