Kattryd

Direktlänk till inlägg 29 februari 2012

Livets egna väg...

Av Camilla - 29 februari 2012 09:12

 


Våren har kommit till Kattryd och igår hade vi 10 plusgrader och det var riktigt varmt i luften, kanske blir det ett bakslag med kyla och lite mer snö men det får vi ta, det är ju bara februari...hihi! Solen värmer gott och så gott som all snö är borta, ridbanan är bar och igår så blev jag sugen på att hoppa lite så jag konkade fram lite bommar, gjorde ett litet hinder och en travserie som lilla Muffins fick känna på lite, ja vad säger man, en mer tonåring än hon just nu det får jag leta efter. Hon brydde sig inte så värst mycket, nästan för lite då hon snubblade sig igenom travserien, hoppa aha vi skulle hoppa över det där "lilla" hindret...såg det inte...ja lite åt det hållet var hon men så länge hon ändå gör vad hon ska så får väl matte vara glad, inga större missärer och jag kan känna mig ganska trygg på ryggen, får se när vi höjer ribban lite om det blir mer spännnade för hennne...   Ibland så går livet sina egna vägar och vi kan inte styra så mycket över händelser...i mitt fall så blev jag glad att just livet gav mig upprättelse häromdagen. För mig är ärlighet det som vinner i längden...oärlighet straffar sig förr eller senare och i detta fall så straffade det sig på sitt eget lilla vis. Skönt att få upprättelse och jag har fått på sätt och vis betalt ..hohoho....livet är ganska härligt ibland.....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

29 februari 2012 10:08

Hi hi... Skönt med upprättelse... :D Och visst är det härligt med VÅÅÅR!!!

Kram Carin

 
Ingen bild

Cia Blixt

29 februari 2012 10:31

what goes around comes around... i alla fall så småningom om man bara har tid o vänta ( de brukar jag ha=) ) skönt att du i alla fall på något vis nu fått upprättelse... Man skall göra rätt för sig punkt slut =) Kram cia

 
Ingen bild

Mia

29 februari 2012 12:56

Ja du är ju ärligheten själv så klart man vill bli bemött likadant! Glad för din skull att du fick upprättelse :) Heja Milla
Kram

 
Ingen bild

Lena

1 mars 2012 12:22

Åh så fin din lilla häst är, så skönt nu när våren kommer!
Ska bli kul att följa er :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se