Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 februari 2012

Äventyr...

Av Camilla - 20 februari 2012 19:14

 

Idag fick Lillstrumpa följa med sin hagkompis på promenad ut i skogen, men för att komma till skogen så är det en del hinder och vägar man behöver ta sig förbi. Det var inte det bästa väglaget i dag då det regnade i lördags och snöade igår och så lite kyla, blåst så blir det IS....ja det var det sämsta tänkbara underlaget att rida ut på idag. Men när vi väl kom in i skogen så var det helt okej igen. Sitta på en ung TURBO på isgata då är man inte så kaxig längre, man håller krampaktigt i tygeln och kniper med knäna....ja det gör man...hehe. Men vi lyckades ta oss runt på vår favvorunda ner till sjön med den lååånga klätterbacken och tillbaka hem utan att matte flög i backen   och väl hemma så hade jag en något trött liten dam som kommer sova gött inatt....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

21 februari 2012 23:14

Underbart....!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se