Kattryd

Direktlänk till inlägg 9 februari 2012

Grymma gänget..

Av Camilla - 9 februari 2012 09:35

Sovit gott inatt efter en lååång eftermiddag kväll på Borås Ridhus tillsammans med ett grymt parkeringsgäng. Ja nu är det igång...Borås Grand Prix 2012...åkte ner vid ett och började mitt pass tillsammans med Helen och grabbarna på kullen, kolla att all el fungerade och märkte ut alla centraler...totalt 86 elplaser...Evelyn vår härliga stallchef var såklart på plats och baxade in sitt boende...ja hon ska sova i husvagn...vilken tapper varelse hon är...kram till dig!

 

Ved till våra eldkorgar var framkörd och jag staplade in ett gäng i bilen och körde ner till välkomskommittens lilla vagn och ställde ut korgarna fyllda med ved, packade det sista i goodiebagsen, gjorde iordning frallor och bullar som vi senare skulle dela ut till hästskötarna, de tappra som sliter med att både köra, bära och sköta om hästarna som ska tävla i hela fyra dagar, ...ja sen var det bara att invänta de 48 föranmälda ekipagen som skulle komma. Meeen vart var alla...det kom 16 utav 48...hm undra om alla de kommer idag, ja då blir det svettigt...för planerat kommer det idag 60 plus de som då inte kom igår...hu...men nu laddar jag om och kl tre kör jag på mitt pass igen tillsammans med grymma gänget....tjingeling! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

9 februari 2012 12:23

Efter som vi styr kosan mot Alperna i eftermiddag, så missar vi ju HELA festen... Attans... Men jag önskar er lycka till och hoppas ni får några fantastiska dagar i Ridhuset! Kram Carin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se