Kattryd

Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

Tomt

Av Camilla - 7 februari 2012 23:15

Veckan drar ihop sig och det vankas hästfest i Borås....ja jag ser fram emot en helg med glada å goa människor, hästar, hundar och Robert Solin...hehe....ja ingen Borås Grand Prix utan denne man, han tar oss igenom tävlingen med sina lustigheter och är snabb som få i sitt domarbås. Jag har i många år suttit i domarbåset men har i år svikit gänget där och ska vara med i det grymma parkeringteamet, ja välkomstkommitten som det vackert heter ska jag och några vackra brudar ha hand om, det är vi som hälsar alla hjärtligt välkomna, visar och talar om vart de ska ta vägen med alla sina vackra hästar och sina stooooooora lastbilar, vi ska ockå dela ut en goodiebag fylld med massa små roliga saker som kan vara bra att ha när man är på ett meeting som detta....ja vi ska rent ut sagt skämma bort alla som kommer till vår tävling i Borås....och det ska bli sååååå kul...jag är laddad  


meeeen eftersom både jag och husse ska vara bosatta typ i flera dagar på ridhuset så har våra små hjärtan fått åka på kollo...ja i och för sig till världens bästa kollo så det går ingen nöd på dem, men matte saknar dem redan för det är sååå tyst och tomt i huset, inga tassar som tassar omkring på golvet, ingen som ligger och knör i sängen, ingen som buffar på en i soffan och vill leka...nä det är hemskt....tjingeling!    


 
ANNONS
 
Ingen bild

Per

8 februari 2012 20:18

Nu kör vi.... :))

 
Ingen bild

Ulle

9 februari 2012 09:34

Ses...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se