Kattryd

Direktlänk till inlägg 3 februari 2012

Små grejor - stora grejor

Av Camilla - 3 februari 2012 07:59


 Är så glad....

* nya mediciner som verkar funka - check

* pållarna är superfina - check

* har världen finaste husse - check

* älskar att bo på Kattryd - check

* har de goaste jackisarna - check

* har en familj som jag älskar och de älskar mig - check

* de finaste vännerna - check


Ja vad mer kan man önska sig....ta hand om er och jag önskar alla en härlig vinterdag (-18) och en go helg...tjingeling


 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

3 februari 2012 08:14

UNDERBART!!! Carpe diem.... Kraaam Carin

 
Ingen bild

Martina Ehnar

3 februari 2012 08:25

Åååå... Jag är så glad att ha dig som vän!
Härliga glada omtänksamma bästa Camilla, du är en grymt bra vän.
Tack för alla små peppa de ord, alla glada leenden... Du har fått mig att orka många dagar då det har varit tufft. Tack för att du finns, massor av kramar från mig till dig!

 
Ingen bild

Milla

3 februari 2012 09:37

Goaste Martina...du fick mig att gråta en tår...:) tack själv och det du sprider omkring dig...önskar fler va som du..glad att ha dig som vän också. Kram till dig :)

Ps...en stor kram till dig oxå Carin...

 
Ingen bild

Suss

3 februari 2012 20:05

Å du underbara människa,ha en fin helg du me!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se