Kattryd

Direktlänk till inlägg 1 december 2011

Stjärnklart

Av Camilla - 1 december 2011 06:39

 


Tänk att idag är det 1 december...hela mörka november är slut och nu räknar vi ner mot den mysiga julen. Ja för många är det ju bara stress och häkt men här på Kattryd råder det lugn och vi ser bara fram emot för mig en härlig jul som ska tillbringas här tillsammans med nära och kära. Nu önskar vi bara att det ska bli en vit sådan, för grönt och solken på jul känns konstigt, vi är ju lite bortskämda sen två år tillbaka då det har varit helt magiskt ute, en RIKTIGT VIT JUL, då man kan åka släde, pulka, skidor....ja sånt man gjorde när man va liten. Mina minnen från när jag var liten var ju att pappa och jag åkte släde bakom en av våra hästar så snön yrde, vi tolkade med miniskidor bakom hästarna, ja det hände att vi även tolkade med pulka...men det var mer sport med skidor....vem som kunde stå längst, men en gång skulle vi (tokiga som vi var) hoppa över en stenmur....och jag kan säga att det gick väl sådär...hehe...det blev bom stopp, vilket man med den erfarenhet man har idag kunde räknat ut med lillfingret..men ung och helt orädda så var det inte så att hjärnan tänkte först....man bara gjorde... 


  

  

                            


 Lussebaket är färdigt och det ligger 30 härliga lussekatter i frysen och bara väntar på att få ätas upp...det stod på receptet att det skulle bli 90 men då undrar jag hur små katter skulle det varit....knappt kännbart i munnen...som en liten snacks...nä....lussekatter ska vara rejäla och härligt saftiga... . Och igår så inhandlades de första skumtomtarna.....en big låda så det räcker ända fram till jul...eller NOT...kanske jag ska gömma lådan för mig själv...svårt att låta bli dem, är ju sååå goda!!! 

 För mig gör det inte så mycket när det är så här milt...ridvänligt och paddocken är helt perfekt nu, igår så var det en stjärnklar kväll...vindstilla och Helge var på ett strålande humör...lite överladdad men ändå så fin och vi satt i paddocken, helt bäcksvart runt omkring men upplyst ridbana gör att det ridmässigt kändes helt underbart...ja summa sumarum - perfekt häst, perfekt ridbana, perfekt väder, perfekt sällskap....livet är rättvist ibland!!! Nä nu blev klockan mycket...rusar och jobbar på mitt nu ganska hektiska jobb...det är ju SNART jul och det har handlarna kommit på också....tjingeling!!!


  
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

1 december 2011 10:11

Kommer ihåg alla tokiga saker, say no more!

Ha en fin dag

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se