Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 november 2011

Frostigt

Av Camilla - 16 november 2011 08:13

 

  

När jag tittade ut i dag så var det helt vitt ute....vackert...nu när solen går upp så riktigt gnistrar det ute...så här kan de va...frostigt och fint...  hoppas jag kan njuta lite utav det härliga vädret idag, har nu legat nerbäddad i stort sett varje dag i en och en halv vecka...nu är jag trött på detta och vill ha tillbaka mitt normala liv, saknar mitt jobb och mina goa arbetskamrater...  hoppas dom saknar mig me...hihi. Var och besökte tant doktor i måndags och fick beskedet att det var en ful bihåleinflammation....pust...tack och lov inte lunginflammation vilket jag var rädd för eftersom jag hostar så jag kräks...och hostan vill inte släppa så nu låter jag mer eller mindre som en som har druckit för mycket whiskey och rökat cigarr....hehe, ganska sexig röst alltså... 


   


     Selma tyckte det va lattjo lajbans när det va så frostigt ute och bollen va helt stenhård vilket gjorde att den rullade mycket fortare..hehe...men matte var inte lika förtjust kl 7 på morgonen att leka boll....    men Selma förstod inte alls mattes ointresse utan skulle pråmt leka och gjorde det bra på egen hand medans matte gav alla hästarna frukost, det märks att det är några hästar kort i stallet för allt går väldigt mycket lättare och snabbare...det har varit skönt nu när jag inte är frisk att vi inte har så många att mata och släpa ut och in...känns som sommaren...så kan det va...  men nu ska jag också få i mig nåt att äta...lite frukost och en stooor kopp kaffe kanske får mig att må lite bättre idag, och önskar dig en härlig dag med massa sol....tjingeling!!! 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

16 november 2011 09:38

Underbart vackert ute nu på morgonen! Hoppas att du snart känner dig piggare! Jag hoppas jag får åka och hämta min lilla sjukling idag... Det är tomt i Finabo utan Selma...

Kraaam Carin

 
Ingen bild

Milla

16 november 2011 10:04

Tack Carin...hoppas din lilla Selma kryar på sig :)

Kram

 
Ingen bild

Suss

16 november 2011 17:15

Det va en envis förkylning du har, krya nu på dig fort!

Kram kram

 
Ingen bild

Mia

17 november 2011 16:38

Du är så flitig trots du är sjuk, hoppas du får
uppskattning :)

Ha det bäst
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se