Kattryd

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Sista dagen...

Av Camilla - 31 oktober 2011 06:48


Så var det måndag igen och den sista dagen i oktober. Tiden går väldigt fort och hösten går snart över i vinter. Vi är laddade för vinter här på Kattryd då höstbestyren är klara, alla åkrar är putsade, stängsel är kollade, nya stolpar i vinterhagarna är nedslagna (och redan knagda på) nya grindar gjorda till vinterhagar för att möta vinterns snöfall...hehe, det har ju varit så mycket snö så vi knappt fått upp grindarna till hagarna men nu är det löst så nu kan det iallafall komma minst 1 m snö...men det hoppas jag inte på, kan få komma lite lagom så det bara blir vitt och ljust ute. För just ljust är det ju inte nu...fy så trist när vi ställde om klockan och det blev med en gång mycket mörkare igår em....hade hellre dragit den åt andra hållet så vi fått ljusare på kvällen för vem bryr sig om att det är ljust på morgonen liksom... Men det blir tid för mys....när det är mörkt ute så vill man ju vara inomhus och det är alltid mysig att då tända ljus...så den här tiden har ju sin charm. Och jag ser med glädje fram emot fredag då det ska mysas riktigt mycket med de som jag tycker allra mest om....en kväll med goa tjejer, tid för bara tjejsnack, massa god mat och en och annan liten överraskning....ja det är livets ljusa stunder när man har vänner omkring sig. Men nu ska jag ta tag i måndagen och pallra mig iväg till jobbelijobbet....önskar alla en härlig vecka....tjingeling        

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

31 oktober 2011 09:27

Håller med dig Milla...ljusare kvällar är att
föredra.
Kram

 
Ingen bild

Mia

31 oktober 2011 20:02

:)) ha det bäst...!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se