Kattryd

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Lillfia

Av Camilla - 11 oktober 2011 06:46

Helge & Nisse tidig morgon... 


   Muffins hon är en cool tjej...tycker allt med livet är spännande, att gå ut på promenad själv ser hon mest som ett äventyr och fnorkar lite men går snällt och "lite" avvaktande. Vi tar med oss Husse och vovvarna som en livlina så att hon inte känner sig helt ensam därute i stora världen. Ja vi tar det lite pö om på och har inte riktigt smakat på just den "stora" världen...det där med djur i skogen och andra djur som går i hagar det är en liten fobi och hon har inte riktigt fattat att det är kollegor. Just vår granne Åsnan...den luktar nog lite annorlunda för den va en konstig varelse...hehe så den dagen vi ska gå förbi alla kossorna ser jag väl inte riktigt fram emot... ;)

   Men såklart så är hon ju bara bebis så allt ska ju läras...så kossorna ska hon säkert bli bekant med också...på ridbanan sköter hon sig, ja kanske inte alltid...ibland som det är lite stissit med andra pållar då taggar hon upp och ska visa att hon minsann också kan....så häromdagen så var väl alla benen hon hade i luften och matte satt väldigt löst...hm...matte får inte trilla av för då är det kört...hehe...så matte kramade åt benen och försökte hålla sig kvar på den vingliga och späda lilla hästkroppen...gick bra men för ett tag så blev det lite skritt tills det lagt sig i paddocken och alla andra gått in...då kunde vi börja om och till slut satt till och med två klockrena galoppfattningar...så hon kan om hon vill...my little beauty...  ...vi fortsätter att öva på så fortsättning följer....ha en fin dag alla...tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

11 oktober 2011 07:11

Fin hon är din nya lilla häst. Ja du har bara fina hästar Milla. Kul att se!

Kram på dig

 
Ingen bild

Fia.

11 oktober 2011 20:44

Bug ställer upp som draghjälp vid kossorna, sa han. Fast jag tror inte han riktigt vet vad han pratar om::::

 
Ingen bild

Milla

12 oktober 2011 13:33

Oooh...no...han får nog träna lite själv först...hiihi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se