Kattryd

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2011

Thule

Av Camilla - 7 oktober 2011 06:54

 

 Det är tidig fredag morgon och regnet smattrar på rutorna, det verkar bli ytterligare en dag med regn. Igår fick vi väl regn som hette duga då jag trodde jag hamnat i tropikerna eller nåt, ett riktigt monsunregn drog förbi Kattryd strax efter att hästarna fått gå ut och jag stod i stallet och bara skådade ut, ja det var inte mycket jag såg ut för regnet var så kraftigt att det blev helt dimmigt ute. Sen höll stormen och regnet i stort sett hela dagen och vi fick känna på en härlig höststorm.


    Det verkar dock inte som det berör hästarna att det regnar och blåser, ja när de går i hagen, för när man sitter uppe på och ska rida då går de som en banan. Och det kan man också se när de står i hagen är det oftast med rumpen mot vinden...då går det fint men om de måste vända på sig och gå mot vinden, ja då blir halsen som en banan...och det va lite läskigt att gå ut just i regnet igår, de krökt nackar på rad och tyckte...fy ska vi gå ut i detta, men när de väl är ute så har de glömt och går in i skogen för att ta lite skydd, skönt att ha skogsdungarna som lite regnskydd vid just såna höststormar.


 


  Herr Nilsson han var glad iallafall för han fick springa inomhus igår, för när det regnar är det ingen idé att rida just honom...regn är äckligt, det smätter i ansiktet och han kröker både rumpa och hals så det är bara att lägga ner. Förutom när han är på terrängbanan...då är det som bortblåst och man kan gladeligen springa och han bryr sig inte om hur mycket det än regnar...very strange...men han är en tävlingsmaskin och igår på träningen var han laddad upp till de luddiga öronen så hälften hade varit nog. Men N hade gjort en såå bra övning som gjorde att han lugnade sig lite och hoppade till slut väldigt fint och väntade en stund på matte. Ja han tror verkligen han är unghäst...gamle man....matte älskar denna vackra vita      Helgen bjuder på hästmässa i Borås och på Åhaga. Vi på Kattryd ska självklart besöka denna tillställning då våra goda vänner från Sammels och Thule kommer hit...det blir nattgäster vilket innebär kortspel och jag ska klå lilla E så det står härliga till...hehe. Om ni går i köpatrailertankar så besök gärna deras monter Thuletrailer, de är både trevliga och billiga så passa på nu när de är här på hemmaplan, hälsa från mig    Ha nu en riktigt go helg så hoppas jag vi ses på mässan....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

7 oktober 2011 08:26

Ja, vilket väder!

Ååå, en ny transport, det vore något! Våran börjar få några år på nacken... En -05 så det kanske är dax? ;-)

Ha en härlig helg! Kraam Carin

 
Ingen bild

Milla

7 oktober 2011 09:48

Ja Carin, Thule är att rekommendera...hoppas vi ses på Mässan.
Kram och ha det bäst

 
Ingen bild

Klas

7 oktober 2011 12:30

Håller med...hästarna bryr sig inte så mycket om det regnar!
Bra tips, ska kolla med Thulegänget om ny transport, vi ses där!

 
Ingen bild

Suss

7 oktober 2011 22:21

See ya love...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se