Kattryd

Direktlänk till inlägg 29 maj 2011

Sköna söndag

Av Camilla - 29 maj 2011 08:20

Solen skiner på Kattryd och hästarna är ute i sina gröna hagar, regnet som fallit gör att gräset är vått och smaskigt. Muffins som nu känner sig mer hemma här styr i hagen och de två äldre gentlemännen får vika för vad damen hittar på. Lite överskottsenergi finns i den unga kroppen och det är mycket spring i benen så de två herrarna som tidigare gått i lugn och ro får sig ett motionspass lite då och då under dagarna..hehe...bara bra så de inte äter ihjäl sig!!

Igår hade vi löshoppning på schemat och vi hoppade alla hästarna unga som gamla. Muffins som vi inte sett hoppa mer än på film var det extra roligt att se och just det vi såg var väldigt najs. Hon hoppade med sån lätthet så både matte och husse blev väldigt imponerade. Hon visste precis vad hon skulle göra...duktiga lilla häst! Matte blev såklart glad för när vi gått över bommar det senast så har det ju varit lite si och så..hihi. 


 

Nisse min älskade vackra häst han hoppade med glädje för även en gammal häst vill vara med och leka löshoppning, han skuttade också med lätta hovar över hindren och lattjade såklart hihi...skönt och värmande i mattes hjärta att han är så pigg och glad trots sin ålder...jaja han vet ju inte om det själv för för honom är han ju unghäst än...   


 

När det var Herr Bruns tur så la sig ett lugn i paddocken....hehe han är som en film man spelar upp i slow motion...varför ila och ha bråttom är hans motto....både jag och husse stod och flinade då jag värmde upp honom på lina lite innan...ne brådis har han verkligen inte. När vi sen började hoppa då tände det till i den stora kroppen och vi kunde ganska snabbt höja upp ribban lite och han fick några stora hopp i kroppen...nöjd såg han ut efteråt då vi travad ner lite...ja det är kul att se dem hoppa från backen när man tittar på!!!


 


Ne nu ska jag gå och baka en "barberpaj" ...vi ska ha fixardag i stallet allihopa och såklart måste vi ha lite fika när vi fräser runt med dammtrasorna och röjarskorna....ha en underbar söndag alla..tjingeling   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

29 maj 2011 18:35

Va skönt att din nya fina känner sig hemma redan. Fina bilder som vanligt :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se