Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

Goood morgon

Av Camilla - 20 maj 2011 08:53

  

   Härligt att vakna till en sådan morgon som idag...solen strålar och huvet känns ganska ok efter gårdagens attack....inte att jag lyfte på det under hela dagen. Först på kvällen som jag kunde stå rätt upp och vara någorlunda normal...synd att en hel dag ska gå åt till att bara ligga helt utslagen!   Skönt när hästarna kan få gå ut tidigt tidigt och in sent sent...bra för både hästa och mattar, och idag var det ljuvligt ute med lite dagg i gräset och solen som lyser från klarblå himmel, tyst tyst tyst...underbart att bo på landet!


 

 Nu en dag på lilla jobbelijobbet....tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

20 maj 2011 09:27

Jag låg för ankare i onsdags... Samma åkomma... Usch... Men i dag skiner solen! :D

Ha en toppendag! Kraaam Carin

 
Ingen bild

Milla

21 maj 2011 08:40

Uscha din stackare...ja vi vet ju hur det är...kram till dig och ha det bäst!!!

Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se