Kattryd

Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Äppel päppel....

Av Camilla - 10 maj 2011 20:49

  

(Foto Helena N)

...piron paron..kråkan satt på tallegren...nej den har vi inte sjungt idag men jag började morgonen med att gå ut till Nils lucka och sjunga....

- " Min häst den har vita öron och svarta små skor av trä, han har strumpor upp till knä't han e ganska fet och han har små små vingar inunder magen...min häst den har...osv. Ja Nisse han blev ju lite förvånad över vad som lät i luckan och tittade ut och då fick han såklart ett äpple...dagens första äpple...och så har det varit under hela dagen...för idag har ju inte varit en vanlig dag...idag är det ju Nisses födelsedag.

  

(Foto Helena N)

Ja tänk va tiden går...21 år idag och sinnet är som på en unghäst...inte tycker Nisse att han är en gammal man...nä nä...han är ju den som bockar och brallar mest i hagen och vill ha bus med sin livskamrat Helge som är måttligt road över att Nisse hela tiden ska busa, bitas i grimma, springa, och bocka...nä sånt trams orkar inte Helgemannen med så Nisse får glatt bralla runt själv vilket han ofta gör...hihihi!!!


  

(Foto Helena N)

Firat har vi ju gjort såklart och det gör vi alltid med en hink med äpplen...och när man fyller år så får man vilodag så idag tog vi med oss äpplehinken ner i skogen vilket Nisse inte hade något emot....vi hade en mysstund tillsammans i vitsippehavet och Helena tog lite nice pics på oss...tack snälla för det, är ju alltid jag som står bakom kameran annars...(vilket är skönt) är glad om jag slipper vara med på bild, men tillsammans med Nisse gick det bra...  


 

(Foto Helena N)

Ja med facit i hand så har det varit en härligt skön dag med strålande väder och det är ju såååå fint ute nu att man blir tårögd, nu önskar vi bara lite regn så att gräset börjar växa....mer mat åt djuren!!! Nu ser jag fram emot fredagen då vi ska på överraskningsresa med bästa K som har fyllt år och det ska vi fira "igen"....ojoj...nu brakade det till i köket...och det piper...shit Selma tog en mus...tjingeling!!!!


P.S....Nisse bugar och bockar för alla grattishälsningar...!

 
ANNONS
 
Ann-Sofi

Ann-Sofi

10 maj 2011 21:30

Åhh vad fin du och Nisse är <3
Härliga bilder verkligen och GRATTIS Nisse på din dag

http://grodansdagbok.blogg.se

 
Helena

Helena

10 maj 2011 21:35

Det var bara roligt att ta kort på er!
Vad fina ni blev! =)

http://mullebloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Milla

10 maj 2011 21:51

Tack Tack ;)...ja visst är bilderna fina, tack Helena igen och Nisse är såå vit..hihi. Nisse bugar för grattishälsningen och ha det gott AnnSofi =))
Kramis

 
Ingen bild

Linda G Fritsla

10 maj 2011 22:14

Åh vilka underbara kort!!
Äldre hästar har verkligen något speciellt....
Grattis!

 
Ingen bild

Gunnel

10 maj 2011 22:27

Fina bilder på ett vackert "par". Såväl häst som ryttare blir bara vackrare med åren=)!

 
Ingen bild

Milla

10 maj 2011 23:10

Haha...tackar...Gunnel vad vill du ha nu???
Ja Linda håller med dig...de är underbara =))

 
Ingen bild

Mia

11 maj 2011 08:57

Ååh verkligen vackert, så fina ni är du och Nisse! Tänk att han ser ju inte en dag äldre ut än när du fick honom, något vitare bara.
Grattis Nisse!! ;-)

 
Ingen bild

Carin

11 maj 2011 09:23

Underbara bilder på dig och Nisse! Matte borde anlita fotograf oftare tycker jag... ;-) Stort GRATTIS till Nisse, en dag för sent... Härligt med djur som inte inser sin egen ålder! :D

Ha en toppendag! Kraaam Carin

 
Ingen bild

Fia.

11 maj 2011 21:00

Sååå fina kort: Många hästar som fyller i dessa dag. Lawish blev 3 i måndags:::)

 
Ingen bild

Milla

11 maj 2011 23:09

Tackar och bugar ja me...gullig du är Carin. Ett stort grattis till Lawish också...bara 18 år kvar...=)))
Kram Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se