Kattryd

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

På rymmen

Av Camilla - 4 maj 2011 09:15

Igår så var det dags att jaga russel....vår lilla "houdini" fick när vi skulle ut och nattiskissa syn på en joggare...ååh han springer...va kul då springer jag me...yippeee...det är ju bara det att när hon får upp farten då slår knäcken till i hennes lurar och det är helt kört att få kontakt. Åh den dumma joggaren stanna inte heller det dumma f..nstyget...ibland undrar jag hur de tänker...om alls..säkert joggat bort varendaste liten cell..haha.Blir ett kort bloggande idag...gör det på smartfånen...inte alls smidigt...inga bilder idag heller..igår gick mitt modem sönder och får ett nytt på fredag..men idag är ledig dag med ont i fotterna efter gårdagens jagande av liten terrier...hi hi men ser fram emot kvällensdressyrträning med bästa Cissi...tjingeling!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

4 maj 2011 09:49

Ha ha ha! Det där med "knäck i lurarna", känner jag igen... En viss Beagle har ständigt knäck i lurarna och i synnerhet när hon är på rymmen! :D

Hoppas att fötterna snart känns bättre! Kram Carin

 
Ingen bild

milla

4 maj 2011 09:59

Hi hi...Ne va gör man Carin..ha en fin dag. Kram

 
Ingen bild

Sara

4 maj 2011 20:56

Kan hon vara Lilla Go's avkomma kanske...hihi
Men hon är söt lilla Clara, puss på henne!
Kramis

 
Ingen bild

Julle

5 maj 2011 13:57

Krya på dina fötter det är inte alls roligt att ha ont under dom!

:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se