Kattryd

Direktlänk till inlägg 2 maj 2011

Havsluft

Av Camilla - 2 maj 2011 21:07

     I fredags lastade jag in mig själv och den vita vackra i bilen (trailern) och åkte ner mot havet för att hälsa på mor, far och det härliga gänget på Sammels Gård. Kvällen tillbringade jag på hästryggen ridandes på stranden till en härlig solnedgång och ett sånt fredagsmys är ju helt ok. Fylld med energi nattade jag min vita pålle som också var ganska nöjd efter en galopptur på den lååånga vita stranden och åkte mot Galtåsen och en skaldjursbuffé med ett glas vitt...skön fredagskväll. Tidig morgon var det dags för ännu en tur till stranden, solen strålade och jag med den....Nissemannen var lika lycklig han och spetsade öronen så fort han fick klartecken att springa!!! 

       

På Sammels där Nisse huserar när vi är vid havet hade de första fölen kommit vilket är det bästa vårtecknet precis som de små lammungarna när de tittar ut....ett riktigt vårtecken, min favorit blev den lilla fina Daytona...underbart litet vackert hästaföl....mmmm blir också sugen på att ha föl igen...och vem vet vad framtiden utvisar....!!!

                


En härlig helg vid havet i goda vänners sällskap gör att jag mår mycket bra och är full med energi. Synd bara att det ibland inte hjälper då inte huvvet hänger med för idag har jag fått dras med migrän i två omgångar...tur det finns piller som kan hjälpa till och det blir bättre.. så i eftermiddag bestämde jag mig för nåt som jag länge har funderat över så nu känns det både pirrigt och spännande och jag är förväntansfull....  ...tjingeling!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ewa

2 maj 2011 22:20

Finns inget sötare än fölungar, förstår om du har den som favorit jättesöt verkligen! Skönt för dig att få komma ner till mor och far och vilken förmån att få rida på stranden.
Sköt om dig
Kram

 
Ingen bild

Carin

3 maj 2011 10:10

Ser heeelt ljuvligt ut att få galoppera på stranden, som omväxling till skogsvägar... ;-)

Jobbigt när skallen bråkar... Migrän kan man LÄTT vara utan....

Kraaam Carin

 
Ingen bild

Suss

3 maj 2011 10:54

Ååååh jag vill också galoppera på stranden. Krya på ditt lilla huve!

kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se