Kattryd

Direktlänk till inlägg 26 april 2011

Premiär

Av Camilla - 26 april 2011 13:52

  Att vi haft strålande väder i påskhelgen har väl inte undgått någon....synd att det går så fort bara, värmen kom lite väl tidigt och allt bara har exploderat ute i vår natur...visst härligt men jag vill nog suga på det lite och kunna njuta utav att det grönskar långsamt. Men hästarna är ju glada förstås som fått gå ut på grönt i sommarhagen...mmmmm mumma att smaska grönt gräs...sommarkänning för de glada hästapållarna.


 

Hundarna är det full spring i benen på och de har såklart varit lyckliga att ha både husse och matte hemma och de har kunnat vara ute heeela dagarna och jagat både det ena och det andra...Clara jagar och hämta gärna pinnar medans Selma håller sig till sorkar och möss!!!

  Påskledigheten har varit lååång och skön och vi har mest myst med våra älskade djur här på Kattryd, ja lite socialt med tvåbenta har ju också hunnits med och jag uppskattar verkligen goda vänner, vi har ätit mycket gooood påskamat, grillat och ätit upp varendaste liten godisbit i påskaägget...  
                      

Nu ska jag koka kaffe och ta upp hembakat till våra gäster ikväll som kommer hit då vi har hoppträningspremiär för Emma Emanuelsson...och vädret är åter på topp så vilken skön kväll det blir med härliga människor, hästar, hundar och fika i solskenet...bättre kan det ju inte bli...tjingeling!!!   
ANNONS
 
Ingen bild

Suss

26 april 2011 20:47

Alltid lika trevligt att vara hos er på Kattryd. Tack för kaffet!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se