Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 april 2011

Vårbruk

Av Camilla - 16 april 2011 08:55

  En något grå ton i vädret här på Kattryd idag men solen lyser i våra sinnen och vårbruket är i full gång. Jag tog en liten sovmorgon idag och vaknade utav ljudet av fyrhjuling och vem va inte ute på åkrarna och surrade om Husse, han har sån energi så jag blir lite avis...vill också ha det...så idag ska vi tanka över lite till mig...hahaha. Tankarna hos mig går idag till min nära M som igår åkte in på sjukhuset och de vet inte riktigt vad felet är....skönt iallafall att det inte va nån propp eller blödning....jag håller alla min fingrar och tår...kram till alla i familjen...älskar er   


  Idag ska vi ha lite egentid både jag och Husse...ne vi ska inte köra traktor eller rida...vi ska gotta oss i något helt annat!!! Vi måste ju underhålla det vi påbörjade förra helgen. Har redan bokat nästa tillfälle, och ser fram emot det.


  Krumilurträning stod på schemat i onsdags och vädret var med oss och vi kunde äntligen ha träningen i paddocken och alla var väldigt nöjda och glada. Sååå skönt att få rida ute och hästarna får så mycket mer energi, Helge visade mycket attityd och gjorde några skutt som gjorde att jag flög ur sadeln...ups bäst att hålla sig i och jag försökte sitta ännu djupare i sadeln vilket för mig är såå svårt då jag har så ont i min rygg...men Cissi tog över en stund och klämde till det lilla livet och efteråt så gav han med sig och lugnade ner sig lite och känslorna samlades till att vi fick ett bra avslut och det är ju då man inte vill sluta rida...när de är såå där mjuka och fina så det bara flyter fram...mmmm me like!!


  Det var fler som var nöjda med att vi var här på Kattryd och hade träningen, Sigrid hon tog plats i Husses knä och kollade in när matte tränade... och sen så fanns det ju fika också och det får man inte missa...hehe!!!


  Igår fick vi fint besök här då Fia kom med sin unghäst och red i paddocken här en stund....miljöträning inför 3-årstestet. Någon som blev glad det var Clara som fick leka med sin "lilla" kompis igen...och hon var inte så liten längre...hm. Clara blev lite överrumplad när Sheela om springande och uppps...hon va ju gigantisk jämfört med sist vi sågs....hua lite läsktigt var det till en början och Clara skrek av skräck...hihi....men efter en stund så var det bortblåst och de sprang, rullade runt och så ner i lerdiket och upp igen kom ett träsktroll...ja bara ett då Sheela har längre ben så märktes det knappt att hon varit i diket men Clara hade inte en vit fläck kvar på kroppen. Badtajm i duschspiltan blev det för den lilla kravallhunden....och sen var det full rulle i stallgången då hon hade RusselRyck.snacka om självtork...ha nu en skön lördag alla..tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martina Ehnar

16 april 2011 09:52

Din blogg är så fin Camilla! Jag blir så glad när jag läser den...

Tänk i dag vaknade jag lite deppig o lite gråtig o nu efter att ha läst din blogg känner jag hur glädjen kommer tillbaka. TACK för att jag får läsa din blogg o för alla fina bilder o vackra ord du sprider. Du är en underbar person o jag är så tacksam att ha fått lära känna dig! Hoppas det går bra för din M o att du får massor av energi under dagen. Kram Martina

 
Ingen bild

Gunnel

16 april 2011 10:42

håller med! Blir glad av såväl text som bild.Milla - sluta aldrig fota eller blogga! hoppas allt ordnar sig med M.. kram dig Dig och de Dina!

 
Ingen bild

Milla

16 april 2011 11:47

Tack och vad jag blir glad av att läsa era kommentarer...tacksam är jag att jag får ha er som läsare och vänner...kram till er båda!!!
/Milla

 
Ingen bild

Carin

18 april 2011 13:47

Kan bara hålla med föregående skibenter! Du tar underbara bilder, Camilla! :))

Hoppas allt har gått bra för din M... Alltid jobbigt när livet åker berg-och-dalbana...

Bamsekraaaam!Carin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se