Kattryd

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Vackert

Av Camilla - 18 augusti 2010 14:45

Full rulle har det varit här på fm, hovis har varit här och skott stallets (nästan) alla hästar och nu har de nya fräscha fötter igen. En fm med nybakta bullar och trevligt sällskap...en ganska vanlig dag på Kattryd kan man säga...hihi. Men det var lagom roligt när jag kände nåt som stack till under byxbenet på vaden...satan vilken smärta och så fick jag ett getingstick och det ger sig inte...så satans ont det gör och min smala vad är försvunnen...puts väck..istället har jag en vad som ser ut som en boll....!


                 

Tror inte jag får på mig ridstövlarna så jag får nog rida i mina Hunter...hm går väl bra de också men nån träning blir det inte idag för mig, känner mig lite snurrig så det blir nog en lugn skrittrunda med pållarna. Träningen i fredags gick strålande för alla oss ridande och min bruna springare blir bara roligare för var dag att rida på...nu sitter jag verkligen i uppförsbacke och han jobbar på bra med sin bakkärra som förr kändes som ett 24meterssläp...det är ju kul att rida när man får den goa känslan av att bara sväva fram med pållen nästan helt tyngdlösa.  

I lördags var det dags för bröllop igen....ja det börjar bli en vana...en kul vana...hihi...alltid lika kul att få gå på bröllop, alltid sååå positivt stämmning,

alla är vackert klädda, alla är glada och inte minst så är ju bruden såååå vacker....ja oj va hon strålade....en tår föll ner för kinden på mig när P&L  gick uppför altargången...ett sällan skådat vackert par på ytterligare ett vackert bröllop!!! Tack ni goa för att vi fick vara med....oboy vilken fest det blev efteråt på det perfekta stället i Glommen, vi kände oss hemma då vi kände hästlukten...hihi! Nu ser jag fram emot helgens happening i Kärradal....kräftskiva med 70-tals tema...så nu får jag borsta av de gamla paltorna i förrådet...det var ett tag sen vi var på sån fest, men det ska bli jättekul...ne nu får jag nog ta nåt medel så yrseln går över....kan de va getingen tro...tjingeling!

 
ANNONS
 
Affi/Ann-Sofi

Affi/Ann-Sofi

18 augusti 2010 22:10

Ja jösses vad du springer på bröllop ;). Det är ju bara såååå mysigt!

Hoppas du mår bättre nu!
Kram

http://grodansdagbok.blogg.se

Camilla

19 augusti 2010 22:13

Haha...ja Affi det är ju bra att veta hur det ska gå till...om man själv ska göra bröllop nån gång...;))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se