Kattryd

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Ny medlem...

Av Camilla - 12 augusti 2010 15:00

     

Livet på Kattryd går vidare och hästar, hundar och människor är tillbaka i vardagen. De små russlarna tycker det är tråkigt nu när matte och husse inte är hemma hela dagarna och de kan få vara ute och busa i det gröna. Tur är ju då att de har en snäll daghusse som kommer och går en låångpromenad mitt på dagen så lite utav den ensamma dagen bryts. Så på eftermiddagen kommer ju oftast kompisarna A&A....de är ju så roliga tycker Clara som i och för sig tycker alla hundkompisar är roliga, vet ingen vovve som är så glad i alla hundar som hon är....lyckligar hund får man leta efter.

  

Igår flyttade det in en ny medlem på Kattryd....nämligen herr "Nöff"...och det var det roligaste Selma hade varit med om på länge...och inte att hon släppte honom ur sikte en sekund på hela kvällen. Imorse låg han till och med jämte henne i sängen och grymtade...hehe. Han kommer från Jönköping och har bott på Charlies där vi var på besök igår....lite shopping är ju aldrig fel en ledig onsdag. Helge fick en ny fin hoppgjord utav ett nytt märke som var mjuk och skön och hans matte fick lite nytt och fräscht att ha på sig. Ja, det är en kul butik för oss hästnördar...som en stor godisbutik för ungar...hihi...ne nu ska jag ta och gå ut och rida en sväng....måste trimma lite till imorgon då vi har krumilurträning för goa Cissi igen....yippppeeee....tjingeling!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

FIA

12 augusti 2010 20:27

Hoppas att hon kommer att gilla min Sheela.

 
Ingen bild

Milla

12 augusti 2010 20:50

Med all sannolikhet Fia...Clara vill nog gärna leka med söta Sheela./kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se