Kattryd

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2010

Fort...fortare

Av Camilla - 6 augusti 2010 17:03

Veckan gick fort...oj nu är det redan fredag och första arbetsveckan är avklarad. Vart tog den vägen då....ja och mycket har det hänt här på Kattryd också...veckan började med lite sadelprovning....då Lantz sadelkammare var här och visade fina sadlar. Såklart så var jag ju tvungen att prova en fin hoppsadel de hade med sig....ja va säger man när man får provrida sadlarnas rolls royce...jag trodde jag hade en fin och skön sadel men så fel jag hade. Och det var ju inget svårt beslut....det blev en ny sadel till min bruna springare. Så nu hoppar och springer han jättefint och matte sitter som gjuten i sadeln. Vilken skillnad det blev på hoppkursen vi hade för vår bästa hoppledare Anna...ja inte kan man tro det men en sadel man sitter bra i det inverkar ju på hela paketet så att säga. Jag är glad att jag slog till och köpte denna härliga sadel....tack Frida och Malin!!!!


Ett besök hos tant veterinär hann vi med i mitten av veckan och lille Nisseman är rundsmörjad och justerad så att han kan springa vidare lite till. Ja han skulle inte må bra av att inte få vara med och leka så han får hänga med ett tag till och förhoppningarna va stora...för de hade sällan skådat en så fin gammal häst, helt ren på röntgenplåtarna, inga förändringar som betyder att han har ont av dem, jätteskönt att veta så det blev en stjärna i protokollet.

  

En sväng till Sämsholm har det också blivit med lite terrängladdning inför helgen...det blir debut för min "dressyrhäst"....han ska få vicka för sin kompis som har lite vila. Och han gör detta bra....det som är lite läskigt det är groparna i marken...men han kastar över hjärtat och hoppar efter...så nu får vi se hur detta går...men kul ska det bli...! 


Den nya pållen i stallet har acklimatiserat sig mycket bra och har fått kompisar.. så nu är det till och med jobbigt att stå själv inne i stallet , han försöker bygga om stallet om han inte får gå ut innan sina kompisar...snacka om att hästar har ett socialt behov....oj nu blev klockan mycket...måste fortsätta att greja inför kvällens kräftskiva med goaste vännerna...tjingeling!!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se