Kattryd

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Bröllopsyra

Av Camilla - 20 juni 2010 09:21

Så fick Vikotira sin prins...tja det är väl ingen som missat för hela gårdagen var präglad utav bröllopsyra....i TV kunde vi följa det hela då de sände detta från morgon till sena kväll och vi fick följa det söta kronprinsessparet och se allt i minsta detalj...det var stort och fint. Men Vickan är inte ensam om att ha fått en prins...det har jag också....för här på Kattryd har vi en prins och han kallas "Husse"...."Husse" det är min prins...jag är otroligt glad över att ha honom i mitt liv...   puss på dig min groda!!!

                                                  
                  

Har varit nerbäddad i soffan i två dagar nu då jag vaknade igår morse med såå ont i halsen och feber. Och det är då min prins rycker in och fixar med hästar, hundar och allt annat som måste göras på gården. Jag brukar inte tycka om att vara sjuk men just igår gick det rätt bra för utanför så hällregnade det så det kändes ändå ganska mysigt att få ligga under filten och bara titta på det fina bröllopet i TV. Ja många bröllop blir det denna sommar. Först detta som vi ändå deltog på ett speciellt sätt, och om två veckor är det bästa Åsa och hennes prins som gifter sig och sen avslutas sommaren med ytterligare ett bröllop på Sammels....vilken bröllopssommar det blir....HÄRLIGT med så mycket kärlek i luften...det gillar jag!....tjingeling!!

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

23 juni 2010 11:18

Underbara Magnus, en bättre människa finns inte. jag tror aldrig jag sett en sur min på denna man. du är lyckligt lottad Milla. och jag förstår att du vill skryta om Magnus din prins =) u rock my worl girl

http://tonicjessica.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se