Kattryd

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Crossriding

Av Camilla - 28 maj 2010 12:10

Min dressyrstjärna har sadlat om och blir nu fälttävlanshäst....*ler*. Har fått en ny terrängstjärna i min älskade Helge...oj va han tyckte det var kul när vi åkte och terrängtränade i söndags. Solen stod högt på himlen och vi åkte i caravan ut till Hajjerna där R hade bjudit in till träning. Det var hela 6 år sedan vi tränade jag och Helge....men hur det var hade han inte glömt bort, till och med hur läskigt det är med hål i marken kom han ihåg...haha

  

Men att hoppa stockar och lådor, palisader, upp- och nerhopp....inga som helst problem, men en grav det är såååå det pirrar i hela kroppen på stackars Helge, men eftersom han har ett mycket stort hjärta så gör han det ändå även om det är skitläskigt.

  

Lådan inga problem....märks att det är en hoppelihopphäst för han hoppar "högt över" och inte att prata om hur Jes lilla pålle hoppade....jisses...hon nuddade nog stjärnorna...haha

  

The flying horse....


Helge flög genom vattnet...skönt att bada lite efter ett långt pass på terrängbanan!!!


Ser fram emot nästa träning och det inom kort hos Viktoria....då får nog båda pållarna följa med. Nu ska jag ladda inför kvällens än mer spektakel då vi ska gå på supercross....kanske det kan jämföras med vår crossriding.....tjingeling!!!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

28 maj 2010 12:30

Vi åker till Hajjerna snart igen...... typ nästa v kanske? vill vill vill

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se