Kattryd

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Pingst

Av Camilla - 24 maj 2010 06:39

  

Pingst är en helg för många giftassugna....kyrkorna är fullbokade för just detta spektakel...hihi. Själv var jag  i Brämhults kyrka och bevittnade när en vän från förr blev fru Larsson....ja hon var vacker som en prinsessa, och ja vem är inte det just denna dag, med en skimrande vit klänning, fixat hår, glimten i ögat ja till och med vädret var vackert, ja det var verkligen inte svårt att nästan få en tår i ögat. Brudnäbbarna tre var sååå änglasöta i sina tyllklänningar när de la röda och vita rosenblad längs hela kyrkgången....så sött!! På Kattryd går hästarna nu på grönt och har det lugnt och skönt, förutom killarna bus som måste vakta sitt revir, ja de tror ju att de är hingstar...hehe så tokiga =). China han tycker det är sååå viktigt att lukta på sin bajs och skrapa med framhoven...ingen får komma i närheten och går och vaktar högarna...haha tänk att  även när man är en "det" så är detta heligt, ja det är ett  märkligt beteende som jag inte kan förstå...men jag är ju heller ingen häst.  Nu har han fullt upp med att skydda sin lilla kompis också, det går ju andra killar i grannhagen och de ska minsann inte få gå nära min "kompis"...trodde bara det var tjejer som var såna men icke....likaså i killvärlden. 

  


Vi på Kattryd säger grattis till Anna och Egon som gjorde fint ifrån sig på treårstestet, Egon har blivit en stor kille nu och kommit in i vuxenvärlden, så svårt att se honom som så "vuxen" när man har bilden av en liten söt fölis som kom ut och såg ljuset här för tre år sedan ganska exakt.

  


Mer finns att läsa på Jennys blogg där Egon tillbringat sin tid sen i vintras och utvecklats till en ridhäst med stora kvaliteer  http://www.equipage.se/jennys_blogg_sida1.html


//tjingeling 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

26 maj 2010 14:25

Tack så mycket. Vi är nöjda, Jenny har gjort ett kanonfint jobb med Egon.
Roligt att se förändringen! Han är lika fin då som nu tycker jag. Vår lille charmör!
Kanske är dags för Liza att bli mamma snart igen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se