Kattryd

Direktlänk till inlägg 22 maj 2010

I våra hjärtan

Av Camilla - 22 maj 2010 08:09

Igår fredag fick vi ta farväl av en mycket kär vän och familjemedlem....lilla fina Frida fick gå till hundhimlen. Vi minns henne som en glad och vänlig hund som alltid var snäll och lekfull. Hon har varit en lekkamrat till mina systers barn W och S i 10 år, likaså älskade vår lilla Clara sin kusin som alltid ställde upp att leka då inte syster yster gjorde det. Frida var mattes hund i vått och torrt men var ändå alltid snäll och lydig då hon var här på Kattryd, var mer eller mindre som en skugga. Hästarna gillade hon aldrig och höll sig på en bekvämt avstånd. Men nu leker hon med våra jackrusslar Bernie och Ester som också finns där, så med en tår i ögat tänker jag tillbaka på alla minnen som vi har av våra kära vänner....så sov gott älskade Frida!!!!

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Syster

22 maj 2010 11:38

Jag vet att hon alltid älskade att komma till Er! Tack för alla gånger hon fått vara där! :)

 
Jessica

Jessica

22 maj 2010 23:27

RIP jag tänder ett ljus för frida

http://tonicjessica.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se