Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Vår på Kattryd

Av Camilla - 16 maj 2010 09:07

  

Våren har äntligen slagit ut här på fjället och hästarna får tugga lite grönt som dom älskar. Nisse han bara njuter av sin pension och sneglar lite då och då på hindren som står i hagen..."kanske man skulle ta sig ett skutt"...det finns väl inget mer rogivande än att se hästar som går och tuggar gräs....men det är spring i de gamla benen....först äter vi sen springer vi ett varv...hehe. Tiden går fort...våren kom men har dragit på det lite så tre veckor så först igår blev det äntligen lite varmt...regn till att börja med men ändå varmt. Jag och Helge åkte ner till BFK och tävlade lite dressyr...vilket jag inte ångrar för när jag tittade ut på morgonen så var det väldigt nära att jag blev kvar hemma...för jag hatar att tävla i regn. Men så tyckte jag det lättade lite och drog iväg...därnere så kom det såklart världens skur precis när jag skulle ta ut och göra iordning...glad att jag inte hade Nisse med för han verkligen hatar regn...Helge han tar ju livet me ro. Och just det gjorde han...jag kände direkt när jag satt upp...aha...de här gillar han. Han bara sträckte upp sig och sa...."se på mig"...haha.

   

Inne på dressyrbanan gjorde Helge verkligen bra ifrån sig...nu är det ju bara piloten som ska öva mer...haha, det här med krumilur är ju inte min grej men när jag har en häst som bara älskar det så får jag väl bita ihop och bara göra det...men det finns mycket kvar att slipa på. Synd att jag shabblade bort hans fina skritt...men det gör vi bättre nästa gång =)). Med hela 68% så ledde vi till sista ryttaren....men slutade som tvåa och jag är jätteglad över min vackra bruna springare....

    

Puss på dig min ängel....

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

16 maj 2010 22:08

Super grattis hoppelihopp ryttaren =)

http://tonicjessica.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

16 maj 2010 22:15

Ett stort Grattis till 2:a platsen :0)

 
Sammels

Sammels

16 maj 2010 22:21

Heja Helge o Camilla! Nu börjar det likna rätt ridgren, ni ser så fina ut på dressyrbanan.
Vi saknar er här nere på Sammels. Kramar från Pernilla

http://sammels.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se