Kattryd

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Håll i hatten

Av Camilla - 7 maj 2010 16:55

Hej hopp...håll i hatten för idag blåser det starka vindar här på fjället...det flyger saker i luften och inte minst så känns det nästan som en sandstorm här när vinden tar tag och jorden på åkrarna virvlar omkring. Satt och red i paddocken och kände att det knastrade konstigt mellan tänderna...haha...typ hela munne full me grus!! Ja idag kan jag inte påstå att det är skön vår...men igår hade jag och hundarna en go promenad i skogen då jag avstod från ridningen pga lite yrsel i huvet...ja ibland blir det så och då får jag bara låta ridningen vara. Men hundarna blev ju inte så ledsna när de fick ha matte för sig själva hela eftermiddagen så kameran va me och solen sken och ut gick vi i vitsippshavet....våren är som allra bäst nu....precis strax innan allt är i full blom...här på Kattryd är det fortfarande bara knoppar på träden men med lite värme nu så exploderar det nog bara.

Tänk så mycket spring det blir i benen när de kommer lös i skogen, upp på stenar över stockar....ja Clara vet inte till sig så hon springer som en yr höna runt, runt, runt...ja jag blir trött av att bara se henne...men samtidigt så lycklig för det är härligt att se sin lilla hund så glad. Selma tar det mesta med ro och tar upp jakten på en och annann sork istället vilket även syrran har förstått och ska jaga precis samma sork...haha

När solen skiner så infinner sig både lust och glädje så igår åkte jag tillsammans med C på en roadtripp och kollade in en kuse....sååå fin var den att jag inatt drömde hur jag bara susade över fälten på terrängbanan med denna vackra springare...helt kolsvart med en fin fin stjärn i pannan...väldigt lik min "lillan"  med samma goa nacke...hehe. Ja den här fina kusen får gärna flytta till Kattryd!! Men jag blev ännu mer kär i en annan kuse som stod längre bort i hagen....hahaha....en sån ska jag ha....

  

De här är en "riktig" pålle....såå cool och vilken kropp...nu snackar vi häst alltså, ett paket muskler på ca 1 ton...shit vilken bjässe....men sååå fin han var och så liten B såg ut när hon kom in till denna gigantiska häst i hagen, och när vi jämförde hovarna så förstod vi att oj va stor han var...B:s hovar såg ut som ponnyhovar mot dessa dasslock...! Nu är det helg och det ska bli en go sådan med grillning på schemat....men det är ju såååå kallt....jag vill att det ska bli varmt nu....kanske det är lite varmare i Wifetrap....hoppas hoppas hoppas för hur kul är det att grilla i nästan minusgrader....tjingeling!!!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se