Kattryd

Alla inlägg under februari 2010

Av Camilla - 4 februari 2010 22:12

  

Tänk att en häst kan förgylla ens dag så som min vackra vita springare gjorde idag. Jag fick inte den bästa starten på dagen då jag vaknade med huvevärk  och kroppen var mer ajaj än vanligt. När jag väl kommit ur sängen då vek sig benen och jag trillade i trappan...jag svor några väl valda ord och gick vidare...sen fortsatte det med strul och en sur jackrussel som inte skulle gå med in efter morronpromenaden för hon visste att jag skulle till jobbet och då får inte hon åka med...så när jag väl fått in henne så skulle jag kliva in i bilen och halkar så jag sätter mig på ändan igen...nja...ingen höjdare på morgonen men det ordnade till sig ju mer dagen gick och ikväll så avslutade vi dagen med en strålande fin hoppträning (igen). Min gamle man är verkligen en härlig häst som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. Han förgyller verkligen min dag...love ya! Det är verkligen kul att vara på Rölle och träna, alltid sån ordning och reda, ikväll var det ju lite kymigt att ut och åka med pålle...det har ju kommit en hel del snö och vägarna blir både smalare och halare än vanligt men på Rölle var det så jättefint skottat och sandat så det var en fröjd att vara där....helt perfekt!! Så är det ju ett "gött" gäng som är med och rider och det förgyller ju tillvaron ännu mer...många goa skratt det får vi och ikväll var det ett glatt gäng på läktarn också...kul att se er där!!! Ne nu är timmen sen och jag måste krypa till kojs....tjingeling!

ANNONS
Av Camilla - 3 februari 2010 08:16

  

Onsdag idag och det betyder ledig dag....min bästa dag i veckan är den här återhämtningsdagen. Dagen ska gå åt till att inte göra nåt...de e just det som är meningen med denna dag...just att bara vara och ladda batterierna. Ja att inte göra nåt innebär inte att jag ligger på soffan....det händer ganska sällan, men det betyder att jag tar dagen som den kommer och har inget inbokat. Så idag blir det bara lite pyssel med pållarna och en långpromenad med de små duracelljyckarna....Clara fullständigt älskar snön och kan inte låta bli att borra ner hela nosen i snön så hon sen ser ut som en "snögumma"...hihi. Selma däremot är lagom förtjust i snön då hon är rätt frösen av sig...var och köpte tassalva till henne för hon får så ajaj i tassarna av den kalla snön.


Selma trivs bättre när hon får sitta me husse i traktorn, därinne är det varmt och skönt, husse har värme i sin traktor...och det är Selmas melodi. Det blir mycket traktoråkning nu, husse skottar snö varje dag....nästan från tidig morgon till sen kväll....ja han är och jobbar lite däremellan... :-). Men det är kul tycker han nu när han kan få leka med sitt nya plogblad...och gården blir såå fin, snyggast i Kattryd iallfall, kanske i Borås me för där vet de inte hur det stavas..."skotta", stackars satar som bor i stan, det är ju oskottat och knappt körbart. Och ändå kostar snöröjningen såå mycket pengar gnäller de om, men varför då....det är ju knappt skottat...om de hade skött sitt jobb hade jag inte haft nåt åsikt men nu när de inte gör det så undrar man var pengarna går.


Imorgon är det dags för den bästaste av träningar...hoppträning för Anna, ja lillasyster Emma är ju inte dålig hon heller, förra träningen var super och de har alltid en röd tråd och ett bra syfte med träningen....helt magiskt. Ja det vet ju alla som rider för både Emma och Anna att det är nästan oslagbart. Vi får se vad PM har att säga....ska bli spännande att lyssna på denna gurun, om det nu blir nån clinic på söndag...vi får se! Nu är frukosten intagen och jag ska ut och pyssla lite i stallet....tjingeling!!!  

ANNONS
Av Camilla - 2 februari 2010 13:45

  

Det är väldigt mycket vinter här på Kattryd och jag minns faktiskt inte när det var sån här fin vinter senast. Vinter= att man kan göra såå mycket....och många aktiviteter blir det. I lördags samlades vi och hade pulkarace och gissa om de gick undan...och många goa skratt blev det...hihi!

Svåger har svårt för "tömmar"...haha


Syster yster förklarar för Johanna hur man ska göra och Fridisen hjälper till....


Sebastian i full fart att svänga...hihi

     

Jag och tjejerna passade också på att ta oss en ridtur i det fina vädret, det är ju hur fint som helst att rida och för min del så får det gärna vara så här ett tag till, bara något varmare för när det kryper ner mot -20 då är det inte lika kul. Men när man har varit ute en stund i det kalla vädret så är det gott med varm choklad och ostmackor, vilket serverades i Café Kattryd...en kladdkaka hade syster bakat också som smakade otroligt gottigottgott.


Igår hade vi många trevliga besök (som avlöste varandra) på Kattryd....började med "Tomten"...sen kom lilla Anna tillbaka me trailern som hon lånat för att leverera lille Egon och sist men inte minst så kom familjen T och fikade och bestämde sig för att flytta sin pålle till Kattryd....så välkomna hit...tjingeling!!!

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se