Kattryd

Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

Snö snö och lite snö

Av Camilla - 22 februari 2010 14:45

  

Hej och hå....nu har vi vinter vi länge kan tala om. Jag är ganska gammal men har inte upplevt någon sådan här vinter vad jag kan minnas. Visst är det mysigt med vintervitt men det kunde väl vara lite lagom. Det är det ju inte nu då jag känner mig som jag vore i värsta Norrland. Snövallarna här på Kattryd är så höga att vi snart inte ser utanför gården..hehe. Igår satt husse i traktorn som en hel arbetsdag....det brummade mellan 8 och 16 med en kort liten matrast...och de e tur att husse är så flitig med sin traktor för annars kunde vi hälsa hem och bädda ner oss i sängen för i helgen har vi fått skotta oss både ur och in i hus och stall...de liksom slutade ju aldrig att snöa...flingorna föll handlöst ner från himlahelvetet.


  

Hästarna är dock lyckliga i snön och piggare och piggare blir dom...hur kul kan de va med snö...ja jag är iallafall lycklig så länge de är lyckliga. Helge var på topp på sin första riktiga hoppträning i torsdags och gjorde en strålande sådan, Anna sa: "Han tar vid där han slutade!", ja inte kunde jag känna att han har vilat en längre period....finare än nånsin och inte ens ett "stön" han gjorde...jättekul!


     

Duracelljyckarna är också pigga och glada men värst är det Clara...hon får inte nog att vara ute i snön. På promenaderna så hoppar hon upp och ner i varje snödriva...så hon har att göra...haha! Selma dock är lite sådär då hon är rätt frösen av sig och ser helst att hon får vara inne i stallet och jaga "musen"...vilket är bra för då slipper ju katten Skrållan göra de jobbet...hon latar sig mest inne där det är varmt och skönt.

  

...tjingeling!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

11 mars 2010 11:44

Jag trodde Gizmo var tjockast på fjället, men snart är hon i kapp din kissemiss...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se