Kattryd

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Halv åtta hos mig

Av Camilla - 17 februari 2010 21:00

  

Har haft en skön ledig dag idag...inte mycket till vila men ändå soft! Klockan hade jag ställt på åtta så jag inte missade hovslagaren men det är väl som vanligt när jag får sova så slår de blå upp tidigt som satan...alltid likadant. En stoor kopp kaffe blev det till en soluppgång över grantopparna sen en prommis med duraceljyckarna...och de va den lugna morgonen...sen rullade det bara på...hovis, handla, rida, städa, förbereda lite mat...för ikväll va det halv åtta hos mig, mina goa arbetskamrater var här på lite mat och som vanligt i deras sällskap blev det himla trevligt! Nu ser jag fram emot morrondagen... hoppelihoppträning för Anna....jippeeeee...det är verkligen veckans höjdpunkt....såklart ska de också bli kul på söndag....och så här kul hade vi senast....

...tjingeling!!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persika jessica

17 februari 2010 22:43

MYSNIVÅ MAX

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se