Kattryd

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Härliga hästar

Av Camilla - 15 februari 2010 19:06

   Hästarna verkligen älskar vintern...de är pigga och väldigt busiga. Vår nya fina pålle i stallet är en svart skönhet vid namn China. Han kom till Kattryd i torsdags och har acklimatiserat sig bra tillsammans med sina mattar. Verkar trivas bra med livet här och gillar även sin kompis. Det är två starka karaktärer av hästar som går tillsammans men det funkar bra...bara China får nosa på sina bajsar ifred...haha!

  

Det är inte bara barn som är ute och rullar sig i snön...det gör även våra pållar...tycker det är jätteskönt och mysigt...snöhästar såkallade. Ja vintern hänger ju i och mer snö ska vi få...trots att det är kalas att rida ute nu så längtar jag lite till vår och värme....men jag får nog vänta verkar det som. Ikväll var jag tvungen att rida inne...hade gärna ridit ute för det är ju inte särskilt varmare i ridhus....burr va rått. Ute är iallafall friskt, men Nissemannen var sååå fin på dressyrträningen ikväll och trivdes ganska bra med att vara inne trots allt....där finns det ju inga pippifåglar att bli rädd för..hihi!

  

Det blir en ganska intensiv träningsvecka med både dressyr och hoppning. Men hästarna säger inte nej och så fort trailern åker fram på gårdsplanen blir de väldigt uppeggade och vill gärna åka med. På torsdag är det ju den efterlängtade träningen för Anna igen...tur att veckorna går så fort för torsdagsträningarna är iallafall de bästa. Men på söndag drar vi också iväg på kul clinic/träning...då får jag träffa gamla goda vänner igen och ha en kul stund tillsammans. Tänk att det är så kul att träna...och som Mr Colting sa...härligt är när man märker trots ålder att man förbättrar sina resultat...och det är ju just det som min gamle man gör...han blir bara finare och finare...och matte myser....tjingeling!!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

16 februari 2010 20:14

ÅÅ vad spännande en ny granne =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se