Kattryd

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Hjärtligt

Av Camilla - 14 februari 2010 20:22

  

Jag hoppas att ni alla haft en bra alla hjärtans dag precis som jag...ganska perfekt om jag får säga det själv. Dagen började med frukost i café glommen och sen en härligt lång promenad ute vid havet som idag låg ganska stilla och hade en gråsvart ton...såg kallt ut men det var kul att se en annan ton på havet än jag är van vid. För på stranden brukar det ju vara barmark och havet brukar va blått. Nu var det helt vitt på stranden och havet var grått....coolt...till och med de som är bofasta här säger att det känns lite konstigt! Hundarna fick springa av sig och det fanns ju en och annan tångruska att gräva upp ur snön....hehe! Dagen har avslutats med min favoritmat hos svärmor och svärfar....karibisk gryta...och en god semmeltårta till efterrätt...mumma det....nu blir det dags att kojsa eftersom det blev en sen natt hos familjen Sammel igår...natti natti!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nettan

15 februari 2010 12:02

Kul de va att ses!
Ha de bra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se