Kattryd

Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

Lycka

Av Camilla - 10 februari 2010 09:34

  

Att vara lycklig är något utav alla människors rättighet....bara man tillåter sig att vara det. För mig är lycka just idag när jag får vara hemma på min lediga dag och bara vara...med mina hästar, hundar och lilla missen.........det är lycka    naturligtvis är det också lycka när dagen går mot sitt slut och Husse svänger ner sin blåa fara på gårdsplanen...love you!!! Igår hade jag också en lycklig dag, gick till mitt jobb som är såå kul och inspirerande, jag åt en go lunch på ridhuset tillsammans med C...träffade vår glada entusiastiska GP-general för årets stora BFK händelse....och sen en härlig eftermiddag med goa kamrater i stallet och en ridtur på min vackra vita springare...detta är LYCKA...för mig! Lycka är också att få ha människor man mår bra utav runt sig...många skratt om dagen gör en människa gla'...!


Dagarna blir ljusare och ljusare vilket för mig är så skönt, känner att energin är på väg tillbaka i min ganska slitna kropp efter alla förkylningar, men med en dunderkur av vitaminer så ska nog den va på topp snart. Det är ju mycket på gång nu och det händer många saker...roligt men samtidigt jobbigt för det är ju så mycket kul man vill både göra och vara med på. Nu börjar vi me fest på Sammels till helgen...ska bli jättekul att komma ner till havet och träffa underbara människorna igen. Ett besök hos familjen i Stafsinge ska hinnas med också och så en fika med goaste Mariiiii. Helgen är alltså spikad...ska hinna me att göra lite alla hjärtans dag också...den är ju på söndag...kan undra va husse hittar på...tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sus

10 februari 2010 17:26

Fint ordspråk!!

 
Ingen bild

CJ

14 februari 2010 20:21

Jag vet att du använder det du har på bästa sätt, ha en fin alla hjärtans dag. Kram

 
Ingen bild

Jessica

16 februari 2010 20:15

=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se