Kattryd

Alla inlägg under december 2009

Av Camilla - 3 december 2009 13:30

Oj va veckorna går fort och nu är det snart fredag igen. Glad är jag att vädergudarna äntligen är på bättre humör och gett oss lite kallt och frostigt ute samt att det finns en blå himmel. Jag gillar verkligen när luften är hög och kall och det inte kommer så mycket blött uppifrån. Hästarna är rena och fina när de kommer in från hagen och vi slipper gå runt i storstövlar och sylväst....sköööönt!

Ladan  

Livet går vidare och jag känner mig ganska frisk...lite skav i halsen igen men det finns det botemedel för...säger Husse...hihi! Hästarna är på G och den gamle är i fin form då han gör sina livs både hopp och krumilurträningar. I lördags så var vi på en hoppclinic vilken han jublade över och va verkligen i sitt esse och matte fick som vanligt väldigt ont i kroppelikroppen. På söndan var det så illa att jag fick rulla ur sängen...buuu, kanske inte de va bara nisses fel för vi hamnade på världens party senare på em/kvällen och jag satt inte på ändan en endaste liten sekund....och det dansades som aldrig förr. Bandet som spelade på festen var sååå bra och det spelades rock för hela slanten och vem kan sitta still då...! Jonas och Anna bjöd på en glad överraskning också då de slog till och gifte sig...inte bara 40årskalas utan också sen bröllopsfest....ja de blev supernajs och en sån fest lever man på länge...glada goa människor...de e livet det!!!!


Ikväll ser jag fram emot en hoppträning igen för vår lilla Anna, det är alltid lika kul och uppslutningen är som vanligt stor med många som till och med står på kö för att få vara med. Ikväll bjuder jag och Anna på glögg och pepparkakor som lite avslutning för vi gör ett litet juluppehåll så att vi och hästarna får pausa lite och mysa med våra nära och kära....jag älskar julen och dess tillbehör så nu ska jag fortsätta att göra lite julefint....tjingeling!!!

ANNONS

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se