Kattryd

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Kyligt

Av Camilla - 17 december 2009 13:30

Vinterbild skymning     

Nu är vintern verkligen här och i morse va det över -10 grader och det bet ordentligt i kinderna. Härlig känsla var ju att det också knarrade under fötterna, det gillar jag, mys mys....! Hos oss på Kattryd är det aldrig vindstilla och ej heller igår, det blåste nästan stormbyar och snön yrde så det blev helt vitt i luften. Då är det skönt att krypa in i stugvärmen. Hästarna gillar inte heller när det blåser så igår tyckte de det var skönt att få gå in lite tidigare och mumsa lite hö. N blev ju glad när alla kompisar kom in och han fick lite sällskap igen....det är långtråkigt att stå inne själv hela dagen.

Långpromenad med duracelljyckarna blev det på min lediga dag igår och att jaga pinnar som sen ska dödas eller ätas upp de e livet det. Det finns gott om möss och sork på åkrarna som ska jagas och grävas efter också och är man en jack russel så är det ju favoritsysselsättningen, det tog lite tid att gå hemåt då det fanns en och annan sork att lyssna efter, nosarna är nergrävda hele tin...hihi. 

        

Clara kollar va syrran gör....kan ja göra likadant...?

  

Onsdagar är en go dag då det är min återhämtningsdag i veckan så det blev en mysig sådan med både hundar, hästar och husse. Började så smått att göra julens smaskigheter så nu är nougat och marsipanbollarna klara. Ikväll ska vi nog ta och koka lite knäck och göra ischokladen....det närmar ju sig julafton och nu är det bara 7 dagar kvar...tjohoo!! Julklappar blir det inte så många i år tack och lov...hoppas få se lite utav granen...haha! Barnen ska få var sin av oss alla så då spar vi plats åt de andra och vi slipper sitta och öppna i flera timmar...skönt, och hoppas att snön får ligga kvar till julafton också så kanske vi kan ta ett pulkarejs me fyrhjulingen...iiiiha. Veckan är ju full me glada händelser och imorgon är det julfest hos F och på lördag ska vi träffa bästaste kompisgänget och dricka en julöl! Så härligt att få ha en stund med de goaste männsikor som finns och som ger mig så fin energi och många goa skratt, love it...! Nu väntar pållarna på att få komma ut och galoppa lite på gärdet....eller blåser vi bort tro...vi får se de...tjingelning!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se