Kattryd

Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Vitt och fint

Av Camilla - 14 december 2009 07:00

Åååå härligt med lite snö, nästan så jag blev lite bönhörd när jag sa att jag önskade snö, nu är det så vitt och fint här på Kattryd. Gott för hästarna att det blir rent i hagarna så de slipper trampa runt i leran. Skönt att bo på höglandet så det landar lite vitt istället för vått. Var på besök i sydligare trakter igår och där var det grönt....och ska vi tro på väderspåarna så får vi även en vit jul....myys!!

På kattryd går de en hovböldsepedemi...haha...kan nästan tro de e smittsamt och två av kusarna har lyckats få en hovböld på samma gång, lite tur i oturen för de får ju lite sällskap av varandra när de får stå inne. Men de står inte helt inne, de har ju sina älskade luckor så de ser ju även de andra kusarna. Det är toppen me luckor tycker pållarna...koll hela tiden, inte många minuter på dan de inte står i luckan....bara när det är matdags. Lille Nisse han står i luckan när jag kollar ut på morgonen och han står även där när jag säger godnatt och kollar från sovrumsfönstret....de bästa han vet.

    

Bråda dagar fram till jul och helgen va full av fix och trix på Kattryd. Lite sorg har vi dock idag....den lille bästaste killen åker till ny ryttare ett tag framöver och det kommer bli tomt i stallet efter honom. Det är ju en kuse som satt lite spår i våra hjärtan, men vi önskar honom lycka till och hoppas att han kommer trivas lika bra hos sin nya matte. Han är dock alltid välkommen tillbaka....love ya!

  

Galant i läcker tävlingslook...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se