Kattryd

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Fort fortare fortast

Av Camilla - 7 december 2009 13:45

Inte undra på att jag inte hinner med...tiden går alldeles för fort och julpaniken kommer emot mig med stormsteg....ne då...det är ganska lugnt faktiskt för jag har lärt mig säga "nej". Husse är såå duktig på detta och har lärt mig mä...hihi. Helgen har varit lugn och skön med visst inslag av sena kvällar, och jag börjar bli lite för gammal för just detta så idag är kroppen seeeg som kola och jag kommer liksom inte igång. Med en rolig måndag på jobbet så kanske energin kommer så småningom och nu väntar stallgöromålen och en ridtur ute i skogen på den vita springaren...det brukar ge lagom gott me energi!!!

  

Den lille prinsen i stallet har kommit väl in i gänget och stormtrivs på Kattryd och det visar han genom att "prata" om det varje gång vi kommer in i stallet, han är en supercool kille och gör inte mycket väsen av sig förutom sitt prateri då..hihi. Anna har börjat grejja lite med honom och han finner sig i allt hon gör med honom....stencoll alltså. Häromdagen så sprang de kapp i hagen och i hagen har vi en stor stock liggande och gissa vem som satte fart över den....jo lille Egon och han hoppade sååå galant över så de här blir en fin fälttävlanshäst de...finemang de ;)). Ne nu ska jag ut och grejja i stallet och rida me M så...tjingeling!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

7 december 2009 20:29

Titta så fint! Han är ju verkligen en riktig charmör:-)

 
Matiilda

Matiilda

22 februari 2010 13:27

Naw vilken liten söting han är :) Han påminner ganska mycket om en annan häst som jag känner :)

http://www.mathildakarlsson.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se