Kattryd

Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Back to life

Av Camilla - 16 november 2009 23:23

  

Å va jag längtar efter solsken och blå himmel, har inte sett någon sådan på så länge och kanske beror det på att jag har legat nerbäddad snart i fyra veckor och knappt sett dagsljus för det är inte många timmar på dygnet som det är ljust på, och de timmarna har jag sovit bort. Ne nu ska jag blir frisk och längtar verkligen tillbaka till livet utan hosta, snuva och feber, lite värk kan jag väl stå ut me för de e jag ju så van vid, men den här förkylningen den va seeeeg som kola. 


Sitter här nu mitt i natten känns det som...men jag blev så glad idag när jag vann en invitation till Spotify och här är jag fastklistrad....vid min lilla dator och lyssnar på U2 och Bloody Sunday...haha. Ja livet är härligt ibland...nu när jag har varit sjuk så jag slagit ihjäl lite tid mellan sovstunderna och har haft en nostalgiresa som heter duga...har kollat in alla mina gamla album...jisses va kul de e me kort och vilken tur man har dom....så nostalgisk man blir. På fotona ser man vad mycket man har gjort i sitt liv och hur kul man har haft...ja herregud och eftersom livet inte ä slut så väntar mera kul...ska bara bli bättre på att göra papperskopior...för inget går ju upp mot att få sitta i soffan och lyssna på go musik och bläddra i ett fotoalbum.


Nu ser jag fram emot torsdagen då jag ska vara frisk...haha för då ska jag tillbaka till mitt jobbelijobb, sen är det ju den bästaste hoppelihoppträningen på kvällen. Och återigen har jag fått mail om fler som önskar vara med på träningen...det är så jätteroligt att vi blir fler och fler. Nu är det två gånger kvar sen tar vi lite juluppehåll och då får vi se va tomten har för överraskningar.....tjingeling!!!!!!!

 
ANNONS
 
young

young

16 november 2009 23:46

wow söta vovvar :)
haha du skriver också tjingeling :P

http://whoam-i.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Fia

17 november 2009 21:03

Det var väl skönt att livsandarna börjat återvända. Kram Fia

 
Ingen bild

sus

19 november 2009 12:16

Skynda och krya på dig nu :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se