Kattryd

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Snö

Av Camilla - 13 oktober 2009 15:00

I morse när jag kom ut så var det vitt här på Kattryd...snacka om jag blev förvånad, inte hade jag väntat mig snö den 13 oktober....lite tidigt men så är det att bo på fjället. När det regnar nere i stan ja då snöar det här uppe "on the hill". Såklart är det lite för varmt så det kommer inte ligga kvar. Även hästarna blev lite förvånade när de kom ut och det var vitt, det är likadant varje år när första snön kommit, de blir lite som frågetecken och sen är det bara bus som gäller....tänk att snö ska vara så roligt..hihi!

  

Tiden går så fort och snart är det jul...=))....iallafall så är det så på jobbet där vi nu har börjat jobba med julkampanjer och allt som hör julen till, så är det att jobba på reklambyrå....alltid steget före....haha. Mycket är det just nu och det känner min kropp av, både att det blivit kallt och ruggit och att julstressen kommit in lite på jobbet. Men det är ju fortfarande såå kul, jag gillar verkligen mitt jobb. Det händer mycket hela tiden och utvecklas det gör man också!


Hästarna mår fint och njuter utav den kommande vinterlunken, träningarna fortgår men tävlandet det ligger lite på is...förutom lille Helge då som har blivit en "dressyrstjärna"...två segrar på två starter....matte är sååå väldans stolt och coach Cissi hon strålar utav lycka. Nu har jag bäddat för "coach" att vid senare tillfälle ta över och göra denna fina häst till något alldeles extra....den som lever få se!!! Men min lille "fule" ankunge går en spännande framtid till mötes!!! Nisse och övriga gänget i stallet lever loppan som vanligt och häromdagen hörde jag kommentaren..."Den vita hästen där, är det en unghäst"....haha skrattade gott när jag hörde det...hih!

Nisse vid havet  

Nu drar det ihop sig för resan till vårt Glommen, där älskar vi att vara. Långa härliga galopper på den långa, långa stranden, och att få ha hästarna på det bästa hästpensionat det gör inte saken sämre. Familjen på Sammel de e allt de goaste människor och jag ser fram emot att få träffa allihopa....see you soon! Ett besök hos mammi och pappi är det är skönaste det, en lagom portion med ompyssling, umgänge och så god mat, också ett pensionat som heter duga. Denna gång ska vi också försöka hinna med ett besök på Gits gård...promise...och lilla kära Maiiii måste jag också hinna träffa....Louise vill väl säkert hälsa på hennes favvis Nisse!! Nix...nu måste ja ut till stallet, idag är det hoppelihoppträning....tjingeling! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se