Kattryd

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Hoppning i dagarna två

Av Camilla - 13 augusti 2009 10:22

Idag är dagen efter två fantastiskt roliga dagar här på Kattryd. Det har varit hoppclinic för Emma Emanuelsson och lite jubileumshoppning då vi firar 10 år på vår gård. Dessa dagar har varit fyllda av intryck, förväntan, inspiration, lärdom, glädje, smakupplevelser, skratt, gemenskap, fint väder ja man kan räkna upp hur mycket som helst men summan av allt så får jag väl ändå säga, det har varit JÄTTEKUL!!! Sånt här arrangemang blir ju ingenting om inte det fylls av människor och hästar. Nu fylldes det med massa människor (gamla och unga), hästar, hundrar, barn och det blev så lyckat. Till och med solen sken på oss båda dagarna. Det såg ju lite mörkt ut ett tag men det ordnade till sig och blev jättefins (som vanligt....hihi).


I vårt fikatält hade jag och svärmor dukat upp med sallad, bröd och hembakat i stora lass och de som red bjöds på nybakat efter sina fina träningsrundor till häst. Brödet jag bakat var mycket uppskattat och det var ju kul eftersom jag aldrig bakar egentligen...=).


Alla som kom och var med fick var sin lott till vårt lotteri som jag fått skänkt sååååå fina priser från Karma, BFK, Charlies Häst, Halens, Skylt Text och Design, Gina Tricot, Photo Studio Anett Markert, Tonic Bar & Kök, Soile och alla som vann blev glada över de fina priserna. Det var allt från hårklippning till sadelprovning....Grattis alla ni som vann. Jag ska publicera upp vinnarna på hemsidan lite senare.

Thule hästtransportcenters Lasse som var på plats båda dagarna sken som solen (som vanligt) och sålde nog ett par trailers...det är fina transporter och ni som missat dem ska absolut ta en titt på dem. Snygg design och väldigt säkerhetsmässiga, de är nästan lika bra och fina som min "Boy"...haha, hoppas Lasse ser detta för han tycker jag ska köra Thule...=))

 

Jag hade också gjort en jubileumspromenad som alla fick ta sig en promenad igenom....och jag hade skänkt ett komplett träns till vinnaren och vann gjorde Ida Lundgren-Markert....nu kan hon ha ett nytt fint träns på sin snart nya fina häst....=). På tal om ny häst så fick Sussi känna på en ny häst igår då hon lånade min Nisse att hoppa då hennes egen hade tappat en sko....det var en resa hon sent glömmer men ojojoj va bra hon gjorde detta för det här är ju ingen lätt häst att rida och ingen hade gjort det bättre....du va ascooooool Sussi. Det var kul att se och jag som alltid riditi honom förstod precis vad hon utsattes för...han är sååå enormt stark så det gäller att hitta de små knepen, men det gjorde Sussi efter ett tag och fick en ganska fin hopprunda iallafall....hennes kommentar efteråt...han är kul....en utmaning, och det ska ju vara en fälttävlansryttare som säger såååå....iiiihaaaaa! Tack Sussi, de gjorde du bra och nu ska vi planera vår tripp till Vårgårda nästa vecka, då ska Nisse få springa av sig lite och se lite kuliga hinder....najs!!!

 

Kul med så många trevliga och glada människor på vår gård men idag är jag rätt sleten och laddar för en som kommer bli mycket jobbig dag, vi ska ta farväl av vår bäste och käre Fred....alla ska vi samlas i Ulricehamn i em och säga bye bye. Efteråt ska vi träffas på S gården och där hoppas jag nu att vi alla kan gå vidare med Fred i våra hjärtan....så nu går jag ut i stallet och laddar en stund....tjingeling!!!

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se