Kattryd

Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Bara lycklig

Av Camilla - 24 juni 2009 21:06

Det är sommar och det är sol, sååå himla skönt att bo på landet och lyckan i kroppen är alldeles alldeles.....underbar. Känslan att tidigt på morgonen gå ut i bara mässingen och känna ljummen sommarluft och lukten av nyslaget hö....det är LYCKA. Ja nu är gräset är avhugget och pressen går för fullt, lukten av nyslaget gräs är såå härlig och ljudet av hötorken likaså...!


Hoppträning var det här ikväll på gården och det var en ljummen sådan också. Alla fick bekänna färg då Anna hade en lång och bra uppvärmning...och uppvärmda blev vi ju ganska snart....hihi. Hästarna hoppade högt och fint och ingen trillade av... =). Det var sista träningen för denna gång och nu blir det lite sommarlov....och alla ser fram emot årets händelse....Falsterbo...ja alla ska ju dit.. =)...ung som gammal, årets hästfest. Så nu ska alla fira sommar och ladda batterierna inför höstens händelser och de börjar här igen i augusti....så har en riktigt fin och skön sommar allihopa...och tack snälla Jolina för den fina sommarpresenten!

Nä nu är jag jättetrött och ska hoppa i duschen....tjingeling.

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se