Kattryd

Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Hundarna å havet

Av Camilla - 21 juni 2009 10:33

 

Så har midsommar passerat och den var som vanligt lite regnig och kal här hemma, men vi packade in vovvarna och åkte till havet och Gottskär för att fira och på vägen mötte vi ett oväder som hette duga, det var nästan som att köra i en orkan, träden låg nästan vid marken men väl ute i skäret så öppnade sig molnen och det sprack upp till en klarblå himmel och det blev soool, älskade sol och lite värme....midsommar blev såå sköön och vi kunde sitta ute och umgås. Mat och dryck hör ju också midsommar till så en sill och nubbe slank det ner i lilla magen. En såå god silltårta som bjöds på har jag aldrig smakat....de va mumma. Nubbevisan sjöngs och det var glada toner runt bordet, till och med vovvarna hängde me på ett hörn...haha.På kvällskröken blev det en promenad nere vid havet och gissa vem som var gladast....tjohooo vovvarna blev som tokiga och skulle bada...lite kallt men de gick ju bra. Clara blev skogstokig och skulle bita vågorna...haha hon va hur arg som helst...hehe!

Selma och Clara spanar in bastubadarna på andra sidan....


Ska vi hoppa i eller....


Nu är det söndag och det får bli en slapp sådan....det har varit full rulle i dagarna tre så lite vila behövs, dock ska det motioneras lite hästar men det är ju avkoppling det också.....tjingeling!

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se