Kattryd

Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Måndag morgon

Av Camilla - 15 juni 2009 07:03

Så var det måndag igen och faktiskt en fin sådan, morgonstund har guld i mund. Solen skiner och luften känns frisk....vad mer kan man önska sig!

Igår kom lillkillen hem från ett lyckat SM och gissa om han var lycklig, han slängde sig ner och rulla rulla rulla när han kom ut till sin älskade kompis i hagen. M var jättenöjd och de hade fått fina poäng i alla klasser de var med i, tyvärr räckte det inte till final men gränsen var hårfin och de kom precis utanför och fick en tröstrosett från dressyrringen...fint jobbat och vi är sååå stolta över detta fina ekipage. Nu ska lillkillen få gå och ha lite semester och bara vara "häst".....najs!

En vecka kvar sen får jag hålla tillgodo och rida "by my self"....min goa lilla medryttare åker till England och jobbar ett tag och jag önskar henne all lycka till, det blir en fantastisk erfarenhet för henne att ha med sig i framtiden. Jag hoppas att vistelsen blir trevlig men att hon snart kommer hem till mig och mina kusar igen....Helge,Nisse och Ja' kommer sakna dig..!


Malin & Helge.... (foto Jolin)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se