Kattryd

Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

Regn regn regn

Av Camilla - 12 juni 2009 07:05

Uuuua va det regnar idag, någon har verkligen öppnat kranen. Hästarna fick regnkappa på idag, det blir lite kallt när det bara är 12 grader och ösregn. Sommarlovet fortsätter trots regnet och idag är det student och examensfest.....grattis alla ni som tar den och har en lång härlig sommar framför er. I Kattryd var det fullt ståhej igår me lövning och fixeri för dagens rundåkning på stadens gator. En stor fin gammal lastbil lövades...så synd att det då blev sånt här väder.....kapell på...buuu, hoppas att det blir lyckat ändå! En liten "kille" som börjar bli stor tar examen idag också, det ska vi fira!

Men på söndag ska det nog ordna till sig med vädret och då hoppas vi att det går att släppa på bete! Nancy ska tillsammans med grannens ponny gå på bete i sommar, hoppas att lilla damen accepterar detta annars får vi hitta på en annan lösning. Har fått ett erbjudande på annat håll oxå som går att pröva, det är inte så lätt med en gammal dam som har starka åsikter....vi hoppas att det går bra.....nu är det jobb som väntar...tjingeling!

/Milla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se