Kattryd

Direktlänk till inlägg 10 juni 2009

Sommarlov

Av Camilla - 10 juni 2009 22:05

Sommaren har väl ändå kommit och det gör att hästarna går på grönbete hela dagarna. Mina hästar får ta det lite lugnare då min kropp säger ajaj...och det har de inget emot, långa sköna slappa dagar i de grönaste hagar....de e sommarlov. Tävlingar ligger jag lite lågt med, suget finns inte där längre så jag samlar kraft och motivation med att endast träna...det är såå jättekul. Och i går var det hoppträning här på Kattryd och vädret höll i sig och inte en droppe regn kom förrän vi var helt klara.

Lovers on green green grass....


 

Tiden räcker inte till för att göra allt och inte orken heller, men nu är köket äntligen klart...iiiha. Det firade vi genom att laga en brakmiddag tillsammans med några vänner....det smakade hur bra som helst och spis, ugn och diskmaskin fungerade precis som de skulle...hihi. Nu ska jag bara sätta den sista tochen på det hela och det är ju ändå det som är det roligaste så en shoppingrunda i heminredningsbutiker blir det inom kort....tjingeling!!

/Milla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se