Kattryd

Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

Försommar

Av Camilla - 3 juni 2009 09:58

Idag ledig dag och solen skiner fortfarande, luften har blivit svalare (tack och lov) för i söndags fick jag en släng av solsting...det var alldeles för varmt att sitta på balkongen och måla räcke....hua! Sommaren är väl ändå här och hästarna går i sommarhagarna och tuggar gräs för fullt, runda magar hör sommaren till...hiihii...

Ja vad har hänt sen sist här då....jo jag och Nisse har varit på besök i Falkenberg och Sammel, där var det ett litet föl som tittat ut...en liten hingst så sööööt....

Fölis med sin mamma....så korrekt och fin....nästa hingstämne Pernilla?? Ja de är så söta att jag inte kan titta mig mätt, jag blir lite sugen själv igen att få lite föl här på Kattryd....vem vet..!?!?

Bugatti som lillen heter är en social och trevlig individ....


Ville gärna gossa me sin "mamma" nummer två......

Nere i Falkenberg så passade jag och Nisse på att tävla i fälttävlan hos Hermanstorp, den är nog den finaste banan att rida på, men ack lite svår för det är så öppet och lite upp och ner så det är svårt att ha koll på sitt tempo, och det visade ju sig när vi kom i mål efter terrängen då vi red en halv minut för fort...haha, ändå kändes det väldigt rytmiskt och lugnt hela vägen runt, men min lilla Nisse är storgalopperad och då luras det lite.

Vi gjorde iallafall en väldigt fin dag med start i dressyr där vi lyckades få hela 70.5% vilket är bra för oss då dressyren inte är min starka sida eller intresse. Hoppningen gick strålande, inte en endaste gång Nisse blev stark utan vi fick en lugn och harmonisk runda. Sen det roligaste och det terrängen, en 1000 m bana som gick över 14 härliga hinder, Nisse tvekar ju inte utan flög över alla hinder som sig bör. Han är en dröm att rida i terrängen....love ya....!

Efter många timmars väntan så slutade det iallafall med en blågul rosett och vi båda var jättenöjda, inte minst Nisse....han bara älskar det här och det är det han ska få göra de sista åren han är med på banan....han är ju ändå 19 år, men ack i så fin form. Nu blir det lite uppehåll med tävlandet och vi ska åter på det i augusti. Nu är det träning som gäller.....

En tur på stranden är ju inte fel....så lite fysträning på den får det bli!!!!

Nä, nu ska jag plantera blommor och hämta det resterande som saknas till vårt nya fina kök.....tjingeling!!!

/Milla


 
ANNONS
 
Ingen bild

jes

3 juni 2009 14:13

Grattis till den fina blå gula!!!!!

 
Ingen bild

Milla

5 juni 2009 07:26

Tack Jes....!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se