Kattryd

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Veckans alla dagar

Av Camilla - 21 mars 2009 08:32

Ja, så gick veckan me ilfart igen och det är lördag. Detta innebär ledig dag för oss på Kattryd om man nu får säga ledig men iallafall från det arbete vi åker till tidig morgon och kommer hem från sent på em/kväll varje dag. Ledig är ju inget bra ord när man bor på gård för då finns det ju alltid saker som ska göras och just nu så är det späckat me saker...de börjar ju bli vår och då ska det ju röjas efter vinterns ide. Just nu är det fullt ös här och jag hinner inte ens blogga...men det får ni stå ut med för här på Kattryd så byter huset skepnad, ja vi får ett helt nytt hus! Detta är jättekul och känns så bra. Det är full renovering på gång både ute och inne så jag vet precis vad jag ska göra efter jobb och skötseln av hästarna,ridningen mm ....bära brädor, bygga ställning, röja, slänga....ja oändligt...haha men det är jättekul, de blir ju såååå fint! 

Våren har kommit även till Kattryd, snön är borta och fram ur den kom en liten mjölkkruka...haha när jag var ute och promenerade me vovvarna hittade jag den liggande i skogen....yippeeee jag som älskar dessa krukor, lite färg på den så blir den som ny och kan pryda min gårdsplan me lite fina blomster i....och det är ju snart säsong för detta. Längtar till jag kan åka och köpa massor utav blommor och plantera i krukorna.

Hästarna är på topp och vårkänslorna har krypit in även i deras kroppar, det hoppas och studsas högt och lågt hela dagarna. Jag får rapporter av snickarn som är här hur de håller på hela dagarna. I torsdags hade de brallat så att Helges ena baksko hade vridit sig så att hela kappan låg inne i foten. Lite varm av det blev han men ack så fin han var på hoppträningen, han hoppade matte ur sadeln och vände så fint i luften att min känsla inte går att beskriva, men små rosa moln flög jag på =). Så Henke....Helge är en maschosist...haha lite smärta gör honom gott... ;). Nedräkning är det nu till vår nya fina häst kommer....Freddan, stor svartbrun fin "hingst"...ne valack men han ser ut som en hingst! Ska bli jättekul att ha en sån fin häst i stallet. Ja, det är klart att de andra också är fina....kungen av Kattryd "Nisse" han är helt vit numera, inte ett grått hår han har längre...coolt. Prinsar - den platsen delar Helge, Galant och Hero....The Queen - såklart Nancy och prinscess det är ju Maggan och hon gör verkligen rätt för det namnet...haha ut i hovspetsarna!! Sen är det knektarna..de övriga spingarna. Nä nu måste jag ila vidare till alla andra sysslor....sen är det invigning på konstmuseet.....tjingeling!

/Milla 

 
ANNONS
 
Jessics

Jessics

25 mars 2009 11:58

Bilder???? jag vill se bilder på huset....NU!!!

http://tonicjessica.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se