Kattryd

Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Life

Av Camilla - 10 mars 2009 18:59

Back to life...känns lite bätte idag men det har varit några tunga dagar och jag har varit deckad! Värkt i min kropp lite mer än vanligt så det är mycke som har fått stå tillbaka, bara gjort det allra nödvändigaste. Helgen flög förbi i ilfart som vanligt och det hann inte mer än att vara fredag så var det måndag igen. Ja söndagen den va ju helt insnöad, iallafall här på Kattryd och det var skönt att ta en innedag. Bara inte göra någonting mer än att softa, läsa en go bok och pyssla om kusarna (inne i stallet), ja de blev ju inte ledsna när jag kom för att ta in dem från hagen något tidigare än vanligt. Då var det ett gäng snögubbar i hästform som stod och väntade vid grindarna! Åååå sen var det bara att försöka lyfta av de snötunga täckena, och det är ju en pina varje gång för mina armar...ajajaj! Men när hästarna väl var inne på plats och med lite goa varma filtar på sig så kändes det skönt att få gå in i stugvärmen igen och lägga sig framför brasan och lyssna på en väldigt spännande ljudbok som damp ner i brevlådan i fredags....mmmm.. livskvalite på högsta nivå!


Idag har det varit vår i luften och en liten tur på hästryggen hörde till, på vägen mötte jag en glad och trevlig..."tjej" som alltid sprudlar av energi och hade en del kul att berätta, väldans trevligt me lite ridsällskap. Vägarna är så fina att rida på nu när tjälen håller på att gå ur marken, mjuka fina grusvägar som går att trava på kilometer efter kilometer....kondisen måste upp för det närmar sig första start...haha och idag har vi bokat träning för programridning... det är nåt jag måste träna på (hoppryttare som ja ä) det går ju inte att rida fel hela tiden och förlora massa fina poäng....nä här ska trimmas. Helge han vilar sig i form och har gjort de i fem dagar nu, men imorrn är det ridning som gäller för honom också, och jag tror verkligen han vill de för att vila är inte hans grej...han skulle nog helst vilja att jag red honom minst en gång till varje dag...vill göra nåt hela tiden så att säga, men de orkar inte matte me så en gång per dag får räcka...Nä nu ska jag ge mina kusar lite kvällsmat så...tjingeling!

/Milla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 23 maj 2017 07:46

    Men godmorgon vänner, må solen lysa vackert på er, har du haft en fin morgon. Själv sitter jag på altanen i morgonsolen med en kopp kaffe bredvid, fåglarna kvittrar och lugnet på Kattryd är slående. Jag älskar mitt Kattryd på våren när solen värm...

Av Camilla - 10 mars 2017 07:08

       Goooodmorgon du sköna fredag, ja å du me, tänk att veckans femte dag är den som iallafall jag längtar mest till och tycker är den skönaste dagen på heela veckan....tycker inte du? Fler fredagar för folket, fräcka fredag....ja äntligen är du...

Av Camilla - 20 januari 2017 17:38

     Solen skiner, fåglarna kvittrar, backen är mjuk och det är 9 grader varmt...vad säger man...är det vååååår, men det är ju bara januari....ja lite up and down måste man säga....ena dagen snöstorm andra vår...hänger ni me...inte jag, känns ju...

Av Camilla - 9 januari 2017 08:01

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Av Camilla - 9 januari 2017 07:39

    Äntligen är det lite vinter, vitt ute och frostigt i träden, det gillar jag. Hästarna blir pigga och glada, ja kanske lite för glada...he he, utmaningen för mig är ett stort snötäckt gräsgärde, att få lägga en snögalopp har jag längtat efter l...

Presentation


Mitt allt...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kattryd med Blogkeen
Följ Kattryd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se